Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 


hovinsalon.fi


toukokuu 2017 II



Oma maa mansikka




Tällä hetkellä maassamme eletään vielä ilman avomaan mansikkasatoa, ja nähtäväksi jää kuinka epävarma ja jäljessä laahaava kevät muuttuu kesäksi.


Mansikka-vuohenjuustoleivät



  • 1 patonki
  • ½ l mansikoita
  • 3-5 valkosipulinkynttä
  • 400 g chevrejuustoa (löytyy hyvin varustetuista juustotiskeistä tai kauppahalleista)

Perkaa mansikat ja pilko pieniksi paloiksi. Viipaloi leipä ja paahda viipaleet uunissa pellillä.
Sipaise leiville puserrettua tai pieniksi pilkottua valkosipulia, ja päällystä leivät mansikalla ja
juustolla.
Grillaa leipiä uunissa 5 - 10 minuuttia niin, että juusto sulaa ja tarjoa heti. Leivät maistuvat myös
jäähtyneinä.



Katso ohje myös tästä (kuva)


Valkoisen peuran paluu on keväisen/kesäisen pirteä drinkki. Se on kaikkien tavoitettavissa eikä sisällä monimutkaisia aineosia. Katso tästä kuvallinen ohje




Juhannusohjeita odotellessa...

Hovinsalon.fi/ruokarengas tiedotteet

hovinsalon.fi
Heikki Karjalainen.


Ruokarenkaan tiedotteet; tietoa terveellisestä ruoasta ja uudet reseptit postilaatikkoosi. liity tästä. Tehdään hyvää yhdessä!



Jos et enää halua vastaanottaa tiedotteita, vastaa tähän viestiin otsikolla POISTA.




 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1843579
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net