|
Etusivu
|
Ruokarengas
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
Kirjaudu sisään:
Liity tiedotteiden postituslistalle
Keväinen lämminsavulohikulho
4 annosta
4 munaa
300 - 400 g lämminsavulohta
sitruunamarinoitua perunasalaattia
tillikurkk...
Lue lisää »
•
Liity ruokapiirin tiedotteiden postituslistalle
•
Suomalainen kalakauppa
•
Suomalainen elintarvikekauppa
•
Suomen kalatalous & kalan kulutus
•
Suomalainen ruoka & ruokakulttuuri
•
Luonto
•
Tuontikaloja
•
Kalan käsittely kalaruoaksi
•
Hiilihydraatti, info
•
KALASTUS
•
Terveelliset elintarvikkeet
•
Turvalliset elintarvikkeet
•
Kalansaaliiden vaihtelut
•
Kalan kasvatus – tulevaisuuden proteiininlähde
•
EU-nimisuojat
•
Miten Suomessa syödään?
•
Hapatettu kala (Hapansilakka, surströmming)
•
Lipeäkalan valmistus
•
Kalainfo, muut
•
Viini-info
•
Kokkikolmonen
•
Ravinto (kala) & Terveys
•
Luomuraaka-aine & luomuruoka
•
Henkilögalleria
•
Ruokasienet
•
Kalastus maailman merillä
•
Maapallon kaloja
•
Ajankohtaistietoa
Sinulla ei ole voimassa olevia verkkotunnuksia tai ne ovat vanhentuneet.
Tästä verkkotunnukset paluuviestinä
Pariloitua lohta ja sitrus-piparjuurikastiketta
Ainekset
600 g lohi-, kirjolohi- tai taimenfileetä
2 kpl sitruunan mehu
1 appelsiinin mehu
0...
Lue lisää »
|
Etusivu
|
Ruokarengas
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
1963316
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net