Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 

Keväinen lämminsavulohikulho



4 annosta

  • 4 munaa
  • 300 - 400 g lämminsavulohta
  • sitruunamarinoitua perunasalaattia
  • tillikurkkuja
  • piparjuurikermaviiliä
  • tilliä

    SITRUUNAMARINOITU PERUNASALAATTI
  • 500 - 600 g pieniä, uusia keitettyjä perunoita
  • 1 sitruuna
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustaa pippuria

    PIPARJUURI-KERMAVIILI
  • 1 prk kermaviiliä
  • 2 tl piparjuuritahnaa
  • ½ sitruunana mehu
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

    TILLIKURKUT
  • ½ kurkku kuutioina
  • 2 rkl väkiviinaetikkaa
  • 2 tl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 3 rkl tuoretilliä hienonnettuna


  1. Keitä munia noin 4 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Valmista perunasalaatti. Paloittele perunat lämpiminä kulhoon. Sekoita joukkoon yhden sitruunan raastettu kuori ja puolikkaan sitruunan mehu, oliiviöljy ja mausteet. Anna maustua hetki.
  3. Valmista kastike. Sekoita kermaviilin joukkoon muuta ainekset ja anna maustua hetki.
  4. Tee tillikurkut. Laita kurkkukuutiot kannelliseen astiaan. Lisää loput ainekset. Sulje kansi ja ravistele maut sekaisin.
  5. Kokoa annos tarjoilukulhoon. Lusikoi kulhoon ensin perunasalaatti ja paloittele viereen lohi. Lisää puolitetut kananmunat ja tillikurkut. Viimeistele kastikkeella ja tuoreella tillillä.


Alkuperä: Viini, ruoka & hyvä elämä

 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1878500
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net