Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valkosipuliosterit   • Maximin simpukkakeitto   • Merimiehen sinisimpukat   • Simpukat laivamiehen tapaan   • Keitetyt sinisimpukat   • Simpukkaherkku illan istujaisiin   • Piikkikampelaa simpukoiden kera   • Fenkolikeitto, fenkolisalaatti ja halstratut kampasimpukat   • Valkosipuligratinoituja simpukoita   • Gratinoidut vihersimpukat   • Maalarin simpukkagratiini   • Gratinoidut osterit punajuurisalaatin kera   • Otto Bockin ostericocktail   • Currysimpukat   • Osterimuhennos persiljan, friseesalaatin ja paprikan kera   • Simpukkanyytit foliossa 

Valkosipuliosterit



(neljälle)

  • 12 osteria
    Maustevoi:
  • 100 g margariinia tai voita
  • 1 rkl hienonnettua salottisipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • suolaa, pippuria
  • mutama pisara sitruunanmehua


  1. Avaa osterit ja jätä ne paikoilleen syvempään kuorenpuoliskoon. Nosta vuokaan tai
    uunipannuun karkean suolan tai alumiinifolion päälle.
  2. Sekoita huoneenlämpöiseen rasvaan sipuli, puserrettu valkosipulinkynsi, persilja, mausteet
    ja sitruunanmehu.
  3. Nosta kullekin osterille nokare maustevoita. Kuorruta 275 asteisessa uunin ylälämmössä n. 10 minuuttia.

Tarjoa osterit lämpimänä alkuruokana rapean valkoisen leivän kanssa

© Heikki Karjalainen




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1889580
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net