Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valkosipuliosterit   • Maximin simpukkakeitto   • Merimiehen sinisimpukat   • Simpukat laivamiehen tapaan   • Keitetyt sinisimpukat   • Simpukkaherkku illan istujaisiin   • Piikkikampelaa simpukoiden kera   • Fenkolikeitto, fenkolisalaatti ja halstratut kampasimpukat   • Valkosipuligratinoituja simpukoita   • Gratinoidut vihersimpukat   • Maalarin simpukkagratiini   • Gratinoidut osterit punajuurisalaatin kera   • Otto Bockin ostericocktail   • Currysimpukat   • Osterimuhennos persiljan, friseesalaatin ja paprikan kera   • Simpukkanyytit foliossa 

Valkosipuligratinoituja simpukoita





    Tarvitset:
  • 200 g Ridderheims yrttimarinoituja valkosipulinkynsiä
  • 1 pss tuoreita sinisimpukoita kuorineen
  • 4 rkl voita
  • 1 nippu persiljaa
  • 2 dl Manchego- juustoraastetta
  • 1 dl korppujauhoja

    Valmistus:
  1. Pese ja harjaa simpukat (tarkista elävyys). Keitä ne ja poista toinen kuorista. Laita puolikkaat uunin kestävään vuokaan.
  2. Sekoita valkosipuli, voi ja persilja. Levitä ensin sekoitus simpukoiden päälle ja ripottele sitten juusto ja korppujauhot.
  3. Gratinoi 8 minuuttia 200 asteessa uunin uunin ylälämmöllä.






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1889581
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net