Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valkosipuliosterit   • Maximin simpukkakeitto   • Merimiehen sinisimpukat   • Simpukat laivamiehen tapaan   • Keitetyt sinisimpukat   • Simpukkaherkku illan istujaisiin   • Piikkikampelaa simpukoiden kera   • Fenkolikeitto, fenkolisalaatti ja halstratut kampasimpukat   • Valkosipuligratinoituja simpukoita   • Gratinoidut vihersimpukat   • Maalarin simpukkagratiini   • Gratinoidut osterit punajuurisalaatin kera   • Otto Bockin ostericocktail   • Currysimpukat   • Osterimuhennos persiljan, friseesalaatin ja paprikan kera   • Simpukkanyytit foliossa 

Simpukkanyytit foliossa




  • 20 kpl sinisimpukoita
  • 10 kp jättikatkaravun pyrstöjä
  • iso keltasipuli
  • 100 g palsternakkaa
  • 100 g kesäkurpitsaa
  • 4 tomaattia
  • muutama valkosipulinkynsi
  • muutama oksa oreganoa
  • persiljaa
  • basilikaa
  • 2 dl valkoviiniä
  • 50 g voita
  • 3 rkl pähkinäöljyä
  • pippuria
  • suolaa

1. Leikkaa ainekset pikkusuikaleiksi, tikuiksi.
2. Kuullota voiöljyseoksessa hetki ja asettele foliolle sinisimpukat,
ravut, hiukan pippuria myllystä, suolaa sekä viini. Tee tiivis paketti.

Kuumenna uuni 25–asteeseen ja höyrytä 15 – 20 minuuttia.

Nauti hyvässä seurassa patongin kanssa.

Wiljam Pyy 8.5.2005



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1889582
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net