Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kermaista tattikeittoa   • Korvasienimuhennos   • Ohra-tattikeitto   • Suolasienilihapata   • Sienispaghettikastike   • Siitakesienirisotto   • Kuminahaperot   • Teijan sienisalaatti   • Arkinen sienimuhennos   • Sokerisuolatut kantarellit   • Helppo sienimuhennos 

Sieni pääruoaksi tai ruoan lisukkeeksi





MÄNTYTUOKSUVALMUSKA
(Matsu = mänty, take = sieni)

Kuusentuoksuvalmuska on matsutaken läheisin sukulaislaji. Se on pienempi ja hennompi, lakki alle 10 cm ja punertavan ruskea ja jalka on ohuempi ja vain heikosti maassa kiinni. Se kasvaa kuusen seuralaisena sammaleisissa metsissä.
Lue lisää >>



KORVASIENI

Korvasienen käsittely alkaa hiekan harjaamisella. Jalan tyvi leikataan pois. Sienet halkaistaan, sillä etanat viihtyvät ontossa lakissa.
Lue lisää >>

Lisää sienitietoa Kalaruokaverkon sivuilla


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1878502
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net