Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Savolainen muikkupaistos   • Eemelin muikkukasari   • Haudutetut muikut   • Hiilimuikut   • Kukkakaali ja savumuikut   • Muikea muikkusardiini   • Muikkukalaa possun kera   • Muikku-perunapiirakat   • Muikkuserpa   • Murumuikut   • Muikkupatee   • Paistetut muikut   • Savujuustomuikkukeitto   • Savumuikkukeitto   • Savustetut muikut   • Sienestäjän savumuikut   • Suolamuikut   • Syksyinen muikkukeitto   • Tomaattimuikut à la kippari   • Kitkan viisaat frityyrissä   • Muikea muikkusäilyke(EU)   • Miikkulaisen muikkulaatikko   • Muikkukäristys   • Purkitettua muikkua   • Rantakala kymmenelle   • Savumuikkuterriini ja hillottuja pikkutomaatteja   • Tomaattimuikut   • Nurinpäin paistettu muikkutorttu   • Muikkupata   • Rapeat neulamuikut   • Suolassa halstratut muikut   • Muikkupata Elli-Esterin tapaan   • Marinoidut savumuikut   • Uunipekonimuikut   • Kenkäveron (Mikkeli) Muikkuterriini 

Haudutetut muikut




  • 1 kg muikkuja
  • 2 – 3 sipulia
  • suolaa
  • 50 – 100 g voita
  • persiljaa
  • (valkoviiniä)

Perkaa muikut, huuhdo kevyesti ja valuta. Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi tai silppua. Ripota muikuille suolaa ja anna sen imeytyä kaloihin noin tunnin ajan.
Lado muikut sipulisilpun ja voinokareiden päälle kerroksittain pataan tai tulenkestävään vuokaan. Vuole pinnalle kerros voinokareita. Kaada vuokaan tai pataan niin vähän vettä etteivät kalat peity ( valkoviiniä ½ dl). Peitä vuoka kannella tai foliolla. Kypsennä 200- asteisessa uunissa 45 – 60 minuuttia tai kunnes kalat ovat hautuneet kypsiksi. Tarkista liemen maku ennen tarjoamista.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1981163
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net