Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Savolainen muikkupaistos   • Eemelin muikkukasari   • Haudutetut muikut   • Hiilimuikut   • Kukkakaali ja savumuikut   • Muikea muikkusardiini   • Muikkukalaa possun kera   • Muikku-perunapiirakat   • Muikkuserpa   • Murumuikut   • Muikkupatee   • Paistetut muikut   • Savujuustomuikkukeitto   • Savumuikkukeitto   • Savustetut muikut   • Sienestäjän savumuikut   • Suolamuikut   • Syksyinen muikkukeitto   • Tomaattimuikut à la kippari   • Kitkan viisaat frityyrissä   • Muikea muikkusäilyke(EU)   • Miikkulaisen muikkulaatikko   • Muikkukäristys   • Purkitettua muikkua   • Rantakala kymmenelle   • Savumuikkuterriini ja hillottuja pikkutomaatteja   • Tomaattimuikut   • Nurinpäin paistettu muikkutorttu   • Muikkupata   • Rapeat neulamuikut   • Suolassa halstratut muikut   • Muikkupata Elli-Esterin tapaan   • Marinoidut savumuikut   • Uunipekonimuikut   • Kenkäveron (Mikkeli) Muikkuterriini 
Tomaattimuikut à la kippari
500 g keskikokoisia muikkuja
1 dl rypsiöljyä
70 g tomaattipyreetä (pieni purkki)
2- 3 rkl sherryetikkaa
valko- ja maustepippuria
suolaa
tillisilppua
100 g kipparijuustoa

1. Puhko muikut ja huuhtele raikkaalla vedellä.
2. Laita voideltuun uunivuokaan.
3. Sekoita kastike, lisää vuokaan ja peitä kipparijuustolla.
4. Hauduta uunissa tiukan kannen alla noin tunti 125 asteessa.
Tarjoa tilli-voiperunaviipaleiden kera.

Wiljam Pyy 2/2005





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
1981165
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net