Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Louhisaaren juoma   • Mustaherukkaviini   • Munalikööri   • Kaksi Sangriaa   • Ilta-aurinko   • Cote d`Azur-booli   • Ananasbooli   • High life   • Kalifornialainen mansikkabooli   • Grapebooli   • Shampanjabooli   • Valkoinen peura 

Munalikööri





  • 300 g (3 ½ dl) hienoa kidesokeria
  • vaniljatanko
  • 2,2 dl vettä
  • 12 munankeltuaista
  • 2 ½ dl vaaleaa rommia
  • 2 dl kirkasta viinaa


  1. Kaavi vaniljatangon ydin kulhoon ja mittaa kulhoon lisäksi 300 g sokeria ja 2,2,dl kiehautettua vettä.
  2. Sekoita, kunnes sokeri on sulanut ja jäähdytä seos.
  3. Sekoita kulhossa 12 munankeltuaista tasaiseksi massaksi,ja valuta massa tiheän siivilän läpi.
  4. Lisää siihen sokeriliemi koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon myös yksi (1) valkuainen.
  5. Sekoita keskenään rommi ja kirkas viina. Yhdistä alkoholi ja munaseos ja sekoita huolellisesti.
  6. Kaada valmis munalikööri pulloon, sulje pullo tiiviisti ja säilytä se viileässä.


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2454678
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net