Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Louhisaaren juoma   • Mustaherukkaviini   • Munalikööri   • Kaksi Sangriaa   • Ilta-aurinko   • Cote d`Azur-booli   • Ananasbooli   • High life   • Kalifornialainen mansikkabooli   • Grapebooli   • Shampanjabooli   • Valkoinen peura 

Kalifornialainen mansikkabooli


(noin 3,2 l)

  • 375 g mansikoita (myös puutarhamansikoita)
  • 250 g hienoa sokeria
  • 3 kokopulloa Moselviiniä
  • 1 kokopullo valkoista, kuivaa kuohuviiniä

Mansikat ja sokeri pannaan kerroksittain varovasti boolimaljaan. Sen jälkeen kaadetaan sen verran Moselviiniä, että marjat peittyvät.
Noin tunnin kuluttua lisätään loput valkoviinistä. Ennen tarjoilua lisätään kuohuviini hyvin jäähdytettynä.

Marjoja ei siivilöidä, vaan ne joutuvat laseihin.


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2478681
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net