Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 1,2003 Kalasta ruokaa,kurssi   • Vko 2, 2003 Kasvatetun kalan ruokinta   • Vko 3, 2003 Kalasta ruokaa Ravintola Hannes   • Vko 4, 2003 Kalakaupassa kalat lajitellaan, Kalasoppaa Kuussa...   • Vko 5, 2003 Kalankasvatus Suomessa 2001.   • Vko 6, 2003 Kalasta ruokaa I   • Vko 7, 2003 Kurkkumakastike, Kalasta ruokaa teoriaa..   • Vko 8, 2003 Kalasta kurssi, Madekeitto   • Vko 9, 2003 Kalaruokaverkko 1 v. Lohiterriini   • Vko 10, 2003 Kukkoja koteihin, Sienihauki a`la Erkki Pulliainen   • Vko 11, 2003 Kalansyöjäkansanedustajat, lohitietoutta ym.   • Vko 12, 2003 ADHD syndrooma, Peruskastike kalalle   • Vko 13, 2003. Norjalaisen lohen ahdinko, Kalasta ruokaa ....   • Vko 14, 2003. Suomalainen kalankasvatus, Juustoiset haukifileet.   • Vko 15, 2003 Kalan pakastaminen, Tomaatti-ahvenkeitto   • Vko 16, 2003 VTT:n tutkimus, Pääsiäissilakat a`la Jäätteenmäki   • Vko 17, 2003 Kalakuolemat..   • Vko 18, 2003 EU-nimisuojat, kalafiletti   • Vko 19, 2003 Kala kohentaa mielialaa   • Vko 20, 2003 Catch&Release, Taimeninstituutti   • Vko 21, 2003 VHS kalatauti   • Vko 22, 2003 Motin lahna, Taattoin katiska   • Vko 23, 2003 Kala kasvattaa järkeä, Heikin haukipyörykät   • Vko 24, 2003 Taistelu ylipainoa vastaan   • Vko 25, 2003 Suurituloiset syövät kalaa, Harrin kuha   • Vko 26, 2003 Haukikato ulkosaaristossa   • Vko 27, 2003. Mätien saatavuus   • Vko 28, 2003 Kalakaupan rakennemuutos   • Vko 29, 2003 Kesäkalastusta, Hiilimuikut   • Vko 30, 2003 Yksi muikku, wokattua siikaa   • Vko 31, 2003 Kala on tarkka tuoreudestaan, KYKS:n tutkimus   • Vko 32, 2003, Varatuomari kalassa, Kuhaa purjopedillä   • Vko 33, 2003, Jokamiehen kalankäsittely, Lohta ja pinaattia   • Vko 34, 2003 Pekka Puska Suomeen, muniva kana 10 €   • Vko 35, 2003 Hukkaan heitettyä elämää, Kyyvedelle kalaan   • Vko 36, 2003 Röstiperunat ja savulohta, kalan erikoispiirteitä   • Vko 37, 2003 Sienet ja kala, Punaviinisuutari   • Vko 38, 2003 Lohen pakastaminen kokonaisena   • Vko 43, 2003. Bouillabaisse, Kalaruokaverkko 

Vko 16, 2003 VTT:n tutkimus, Pääsiäissilakat a`la Jäätteenmäki


SUOMEN**************************************
*KALARUOAN YSTÄVÄT RY. KALANSYÖJÄVERKKO*
17.4.2003 -suomalainen kala – siihen jää koukkuun
*********************************************
Tämän tiedotteen aiheita ovat:
1.Verkkomuutoksia
2.VTT: tutkimus
3.Pääsiäissilakat a`la Jäätteenmäki
*********************************************
Emme aio avata lampaansyojät.net verkkoyhteyttä, vaan kalaruokaverkko.net palvelimen. Ja pahoittelemme yritystämme toimia ilmaisen palvelimen kautta. Viestit lähtivät miten sattuivat ja kelle sattuivat. Tätä tiedotetta laatiessa
olemme muuttamassa asetuksia jonka vuoksi tämän tiedotteen lähettää kolumbus.fi.
*********************************************
Viime viikon tiedotteessa oli virhe. Ei VTT tutkinut kalan säilyvyyttä +40 asteessa vaan +4 asteessa. Osalle näiden tiedotteiden lukijoista jo korjasimme virheen, mutta tämä tiedoksi vielä kaikille.
*********************************************
Pääsiäissilakat a`la Jäätteenmäki

500g silakkafileitä
n. 150 g grönlannin katkarapuja
1 purkki tomaattimurskaa
n. 3 dl tomaattimehua
2 sipulia
50 g sokeria
½ dl omenaviinietikkaa
rouhittua mustapippuria, suolaa, tillisilppua ja voita

Asettele fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin, mausta ja täytä ravuilla, kääri rullalle. Lado rullat voideltuun vuokaan. Freesaa sipulisilppu voissa, lisää tomaattimurska, sokeri ja etikka. Kaada rullille ja lisää vielä tillisilppu.
Kypsennä 180 asteessa noin puoli tuntia. Sopii nauttia lämpimänä että kylmänä murean perunan kera.

Wiljam Pyy

 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2096148
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net