Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 1,2003 Kalasta ruokaa,kurssi   • Vko 2, 2003 Kasvatetun kalan ruokinta   • Vko 3, 2003 Kalasta ruokaa Ravintola Hannes   • Vko 4, 2003 Kalakaupassa kalat lajitellaan, Kalasoppaa Kuussa...   • Vko 5, 2003 Kalankasvatus Suomessa 2001.   • Vko 6, 2003 Kalasta ruokaa I   • Vko 7, 2003 Kurkkumakastike, Kalasta ruokaa teoriaa..   • Vko 8, 2003 Kalasta kurssi, Madekeitto   • Vko 9, 2003 Kalaruokaverkko 1 v. Lohiterriini   • Vko 10, 2003 Kukkoja koteihin, Sienihauki a`la Erkki Pulliainen   • Vko 11, 2003 Kalansyöjäkansanedustajat, lohitietoutta ym.   • Vko 12, 2003 ADHD syndrooma, Peruskastike kalalle   • Vko 13, 2003. Norjalaisen lohen ahdinko, Kalasta ruokaa ....   • Vko 14, 2003. Suomalainen kalankasvatus, Juustoiset haukifileet.   • Vko 15, 2003 Kalan pakastaminen, Tomaatti-ahvenkeitto   • Vko 16, 2003 VTT:n tutkimus, Pääsiäissilakat a`la Jäätteenmäki   • Vko 17, 2003 Kalakuolemat..   • Vko 18, 2003 EU-nimisuojat, kalafiletti   • Vko 19, 2003 Kala kohentaa mielialaa   • Vko 20, 2003 Catch&Release, Taimeninstituutti   • Vko 21, 2003 VHS kalatauti   • Vko 22, 2003 Motin lahna, Taattoin katiska   • Vko 23, 2003 Kala kasvattaa järkeä, Heikin haukipyörykät   • Vko 24, 2003 Taistelu ylipainoa vastaan   • Vko 25, 2003 Suurituloiset syövät kalaa, Harrin kuha   • Vko 26, 2003 Haukikato ulkosaaristossa   • Vko 27, 2003. Mätien saatavuus   • Vko 28, 2003 Kalakaupan rakennemuutos   • Vko 29, 2003 Kesäkalastusta, Hiilimuikut   • Vko 30, 2003 Yksi muikku, wokattua siikaa   • Vko 31, 2003 Kala on tarkka tuoreudestaan, KYKS:n tutkimus   • Vko 32, 2003, Varatuomari kalassa, Kuhaa purjopedillä   • Vko 33, 2003, Jokamiehen kalankäsittely, Lohta ja pinaattia   • Vko 34, 2003 Pekka Puska Suomeen, muniva kana 10 €   • Vko 35, 2003 Hukkaan heitettyä elämää, Kyyvedelle kalaan   • Vko 36, 2003 Röstiperunat ja savulohta, kalan erikoispiirteitä   • Vko 37, 2003 Sienet ja kala, Punaviinisuutari   • Vko 38, 2003 Lohen pakastaminen kokonaisena   • Vko 43, 2003. Bouillabaisse, Kalaruokaverkko 

Hyvin ansaitsevien kalansyönti


**************************************************
SUOMEN KALARUOAN YSTÄVÄT RY. KALARUOKAVERKKO
18.6.2003 since 1996
**************************************************
Tämän tiedotteen aiheita ovat:
1. Suurituloisimmat perheet syövät eniten kalaa
2. Sähköpostit kesäkuukausina
3. Kaladieetti
4. Harrin kuha
**************************************************
Totta se on. Pirkanmaalainen tutkimus koululaisten vanhemmille
osoitti sen. Tutkimus tehtiin 90 –luvun lopussa rahayksikön ollessa
vielä markka. Tutkimuksen kokonaistulos on yhdistyksellämme ja
vastaamme kysymyksiin elokuussa. Yhteenvetona voidaan todeta,
että tuoretta kalaa käytetään enemmän hyvätuloisissa perheissä,
jotka valmistavat myös suhteellisesti eniten kalaruokaa. Katso liite.
**************************************************
Olemme lopettaneet aikaisemman yhteydenpitopostimme Kolumbus.
fi joten mahdollisiin kysymyksiin vastaamme alla mainitun osoitteen
kautta. Kesäkuukausina laadimme nasevia kalajuttuja mitä kalloo
tulloo Haukivuorelta.
**************************************************
Lihavat ovat leppoisia, mutta vaikeita lähestyä. Kaladieetti kysely toi
meille ainoastaan 11liikakiloa joten sekin yhdistyksen tulonlähde jäi
vähäiseksi.
**************************************************

HARRIN KUHA
Kilon kuha tempaistaan ruodottomaksi ja nahattomaksi fileeksi. Fileet
paneroidaan vehnäjauhoissa ja suolassa sekä paistetaan kypsiksi voissa.
Uunivuokaan laitetaan kermaa ja tilkkanen kalalientä (niin että kuhafileet
peittyvät) ja vuoka laitetaan uuniin, lämpötila 150 astetta. Haudutus sen
verran että kerma alkaa osoittaa kiehumisen merkkejä. Keitetyt perunat
ja ruisleipää tarjolle ja ei kun syömään.
Ohjeen lähetti Harri ”kala” Matikainen, erikoistoimittaja, Liperi.
**************************************************
Leppoisaa Juhannusta kaikille kalaruoan ystäville

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2264459
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net