Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 1,2003 Kalasta ruokaa,kurssi   • Vko 2, 2003 Kasvatetun kalan ruokinta   • Vko 3, 2003 Kalasta ruokaa Ravintola Hannes   • Vko 4, 2003 Kalakaupassa kalat lajitellaan, Kalasoppaa Kuussa...   • Vko 5, 2003 Kalankasvatus Suomessa 2001.   • Vko 6, 2003 Kalasta ruokaa I   • Vko 7, 2003 Kurkkumakastike, Kalasta ruokaa teoriaa..   • Vko 8, 2003 Kalasta kurssi, Madekeitto   • Vko 9, 2003 Kalaruokaverkko 1 v. Lohiterriini   • Vko 10, 2003 Kukkoja koteihin, Sienihauki a`la Erkki Pulliainen   • Vko 11, 2003 Kalansyöjäkansanedustajat, lohitietoutta ym.   • Vko 12, 2003 ADHD syndrooma, Peruskastike kalalle   • Vko 13, 2003. Norjalaisen lohen ahdinko, Kalasta ruokaa ....   • Vko 14, 2003. Suomalainen kalankasvatus, Juustoiset haukifileet.   • Vko 15, 2003 Kalan pakastaminen, Tomaatti-ahvenkeitto   • Vko 16, 2003 VTT:n tutkimus, Pääsiäissilakat a`la Jäätteenmäki   • Vko 17, 2003 Kalakuolemat..   • Vko 18, 2003 EU-nimisuojat, kalafiletti   • Vko 19, 2003 Kala kohentaa mielialaa   • Vko 20, 2003 Catch&Release, Taimeninstituutti   • Vko 21, 2003 VHS kalatauti   • Vko 22, 2003 Motin lahna, Taattoin katiska   • Vko 23, 2003 Kala kasvattaa järkeä, Heikin haukipyörykät   • Vko 24, 2003 Taistelu ylipainoa vastaan   • Vko 25, 2003 Suurituloiset syövät kalaa, Harrin kuha   • Vko 26, 2003 Haukikato ulkosaaristossa   • Vko 27, 2003. Mätien saatavuus   • Vko 28, 2003 Kalakaupan rakennemuutos   • Vko 29, 2003 Kesäkalastusta, Hiilimuikut   • Vko 30, 2003 Yksi muikku, wokattua siikaa   • Vko 31, 2003 Kala on tarkka tuoreudestaan, KYKS:n tutkimus   • Vko 32, 2003, Varatuomari kalassa, Kuhaa purjopedillä   • Vko 33, 2003, Jokamiehen kalankäsittely, Lohta ja pinaattia   • Vko 34, 2003 Pekka Puska Suomeen, muniva kana 10 €   • Vko 35, 2003 Hukkaan heitettyä elämää, Kyyvedelle kalaan   • Vko 36, 2003 Röstiperunat ja savulohta, kalan erikoispiirteitä   • Vko 37, 2003 Sienet ja kala, Punaviinisuutari   • Vko 38, 2003 Lohen pakastaminen kokonaisena   • Vko 43, 2003. Bouillabaisse, Kalaruokaverkko 

Vko 34, 2003 Pekka Puska Suomeen, muniva kana 10 €


*********************************************
SUOMEN KALARUOAN YSTÄVÄT RY. KALARUOKAVERKKO*
21.8.2003 since 1996
*********************************************
TÄMÄ TIEDOTE EI SISÄLLÄ LIITETIEDOSTOJA!
*********************************************
Onnea, Pekka Puska, nimityksesi johdosta, ja tervetuloa kotimaahan. Töitä riittää kansalaisten ruokatottumusten muuttamiseksi terveellisenpään suuntaan,
*********************************************
1. Muniva kana 10 euroa
2. Jussin lohiohje
3. Kotisivut
*********************************************
Savonlinnan kupeessa, Kerimäellä, kalaruoan ystävän 11-v helsinkiläistytär vietti kesälomaansa. Boring, boring hän hoki nakellen niskojaan. Istui ojan penkalla tien varressaarvuutellen Savonlinnan suuntaan ajavia autoja, mikä niistä menisi Helsinkiin. Loma alkoi mennä muiltakin perheenjäseniltä läskiksi, kunnes tytön isä keksi. Hän ajoi lähistöllä kanatarhaa pitävän farmarin tykö ja osti munivan
kanan. Eikä sillä hyvä. Hän osti toisenkin munivan kanan seuraksi. Näin noteerat-tiin Savonlinnan seudulla munivan kanan hinta, joka oli heinäkuussa 2003 10 euroa/kpl.
*********************************************
LIMELOHI

4 leveää viipaletta lohifileestä ( 4-5cm)
2 rkl soijaa
2 rkl öljyä
1 valkosipulinkynsi ( murskattuna tai pieninä paloina)
1 rkl kuivattua salviaa ( tuoreita salvian lehtiä)
2 limesitruunaa

Sekoita soija, öljy, valkosipuli, ja kuivattu salvia. Sivele lohiviipaleet seoksella ja anna marinoitua 1- 2 tuntia.

Leikkaa limesitruunasta paksuja viipaleita ja aseta yksi viipale kunkin lohipalan leveimpään kohtaan. Jos sinulla on salvian lehtiä, voit painaa pari lehteä jokaiseen lohipalaan

Paista 270 asteen uunilämmössä 10-15 minuuttia. Lohen ei tarvitse olla läpikypsää.

Tarjoa uuniperunoiden tai perunamuhennoksen kanssa.

Minua kiinnosti erityisesti miten salvia sopii lohen kanssa ja sopiihan
se. Ko. annos on vähäkalorinen, helkkarin maukas ja helppo tehdä.

Kala terveisin
Jussi Suonuuti
*********************************************
Olemme jättäneet rekisteröitäväksi www.hovinsalon.fi. nimisen palvelin-
tunnuksen. Ehdottakaa jotain muuta vaihtoehtoa ja olisiko sen oltava
suomalainen? Kalaruoka.net olisi yksi vaihtoehto. Näin kalaruokaverkko voisi lähettää näitäkin tiedotteita kalaruokaverkko@hovinsalon.fi nimisenä. Ei vielä mahottoman pitkä.
*********************************************

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2264470
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net