Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 12, 2004. Madeirakuulumisia, Muikea muikkusardiini   • Vko 13, 2004 Kirjolohella menee huonosti   • Vko 14, 2004 Ahvenanmaan kalankasvatuksen ahdinko   • Vko 15, 2004, Porolle EU-nimisuoja?   • Vko 16, 2004 Kalakauppa on luottamuskauppaa   • Vko 18, 2004 Hauskaa Vappua, Sippivallut (Vappusillit)   • Vko 19, 2004 EU-nimisuojat järvikaloille...   • Vko 21, 2004 Muikea muikkusardiini   • Vko 23,2004 Suomen makeat vedet, Lahnahyytelö   • Vko 24, 2004 Kuningas lohi   • Vko 25, 2004 Kalaverkkojen ikä   • Vko 26, 2004 Tullutta postia   • Vko 27, 2004 Erkki Pulliaisen kirjoitus ja Sienihauki   • Vko 28, 2004 Vapaa-ajan kalastus   • Vko 29, 2004 Ukonilma järvellä, Graavisäyne   • Vko 30, 2004 Kala kadoksissa, Kantarellikuhaa   • Vko 31, 2004 Ari Vauhkonen, Nykälän kosket   • Vko 32, 2004 Wiljam Pyy ja Piparjuurihauki   • Vko 33, 2004 Korjaus rapujen keitto-ohjeeseen   • Vko 34, 2004 EU-nimisuojaus   • Vko 35, 2004. Ei merta edemmäs kalaan, Saalispäiväkirja   • Vko 36, 2004 Wiljamin kalareissu. Näykkään kuhapata   • Vko 37, 2004 Saalispäiväkirja Kyyvedeltä Haukivuorelta.   • Vko 38, 2004 Suomen muikku (EU), osa I   • Vko 39, 2004 Suomen esihistoriallinen aika   • Vko 44 , 2004 Muikun kalastusmenetelmät   • Vko 40, 2004 Soppatykki Helsingin kauppatorilla   • Vko 41, 2004 Hapansilakka- Surströmming   • Vko 42, 2004 Norjalainen lohi Suomessa   • Vko 43, 2004 Bouillabasse   • Vko 45, 2004 Suomen kalatalous, tullutta postia   • Vko 45, 2004. Muikun savustus   • Vko 46, 2004 Suolaista vettä Tanskan salmista   • Vko 46, 2004. Muikun kalastusmenetelmät (jatko-osa),   • Vko 47, 2004 Kalan suolaus, EU-nimisuojausjärjestelmä   • Vko 48, 2004. Fish and chips, Muheva makrillipannu   • Vko 51, 2004. EU-nimisuojahakemuksen tilanne, jäsenprofiili 

Vko 40, 2004 Soppatykki Helsingin kauppatorilla


Suomen Kalaruoan Ystävät ry. KALARUOKAVERKKO
30.9.2004 kalaruokaverkko@hovinsalon.fi
*********************************************************
1. Wiljam Pyy ja soppatykki Kauppatorilla
2. Lisää Suomen muikusta ensi viikolla
********************************************************

Silakkamarkkinat alkavat 03.10 04 Helsingin kauppatorilla. Eteläsuomen keittiömestarit ry. keittävää perinteistä ja perinteisesti silakkasoppaa suomalaisista silakoista alkaen kello 11 reikäleipä.
Viime vuonna meni 450 litraa kello 15 mennessä, hinta oli 4 e/annos(sis. leivän).
Tervetuloa!
Eteläsuomen keittiömestarit ry.

Wiljam Pyy
keittiömestari, cordon bleu

Tämä ohje on pohjana millä lailla sen valmistamme
KEITTIÖMESTARIN REILU SILAKKASOPPA
(4 lle)
360g perattua suomalaista silakkaa
200g perunakuutiota
reilunkokoinen sipuli silputtuna
4 dl hyvää, ruodoista keitettyä lientä
2,5 dl hylakermaa
100g valionvoita
8 maustepippuria
laakerinlehti
suolaa maulla
VALMISTUS:
Freesaa sipuli kattilassa osassa voita, lisää perunakuutiot ja niitäkin muutama minuutti. Lisää liemi ja mausteet, hauduta 15 minuuttia. Lisää kuuma kerma ja tillisilppua sekä loppu voi. Tarkista, että perunat ovat rapeankypsiä.
Tarjoa keiton särpimeksi voiruisleipää
Toivottavasti näen Teidät siellä!!

Wiljam Pyy
pyywiljam@jippii.fi
*******************************************************
RKTL:n (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos) Enonkosken laitoksesta yhdistyksemme kalaruokaverkkoon jäi Heikki Auvinen. Näin
emme jää yksin muikkumme kanssa. Lisää tietoa tulee ensi viikolla.


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2478696
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net