Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 1, 2005 Hyvää Uutta Vuotta!   • Vko 2, 2005. Muikun savustus, Domainmuutos   • Vko 4, 2005 Myrkyllinen silakka   • Vko 5, 2005 Made kadoksissa.   • Vko 6, 2005 EU-suojauksen muikkusäilyke.   • Vko 7, 2005 Kalaruokaverkko siirtyy...Kitkan viisaat frityyrissä   • Vko 8, 2005 Maailman lohet   • Vko 9, 2005 Laihduta kalaruoalla   • vko 10, 2005 Wiljam Pyyn madesaalis Savossa   • vko 11, 2005 Muikun EU-nimisuoja/ Jaakko Kolmonen   • Vko 14, 2005 Kalan lämminsavustus   • Vko 15, 2005 Ankeriaan savustus   • Vko 16, 2005 Kalan kylmäsavustus   • vko 17, 2005 Lisää kalan saavustuksesta.   • Vko 19, 2005 On kalaonni syntyä Suomeen (ei lottovoitto)   • Vko 20, 2005 Suomen muikku   • Vko 22, 2005 Saalispäiväkirja alkaa, Jäsenmaksut.   • Vko 23,2005 Kuhaa Kyyvedestä   • Vko 24, 2005 Saalispäiväkirja, 3 kuhaa...   • Vko 25, 2005 Pitkäsiimassa ei kalaa, yksi komea kuha..   • Vko 26, 2005 Savusiian voi nauttia ehtooruokana voipaperin...   • Vko 32, 2005 250 kiloa muikkuja on monta muikkua   • Vko 33, 2005 Verkkoon tarttunut kalajuttu.   • Vko 36 ja 37, 2005 Haapasienikastike kruunaa kuharullat   • Vko 38, 2005 Lämmin sää, kala ei liiku.   • Vko 39, 2005, Talvikalastusta odotellessa   • Vko 41, 2005, Hauki innostui kutemaan   • Vko 42, 2005 Pakasteasetus   • Vko 43, 2005 Ei kalaonnea.   • Vko 44, 2005 Vain joka kolmas suomalainen syö kalaa.   • Vko 45, 2005 Paljonko kalaa on varattava ruokailijaa kohti?   • Vko 49, 2005 Kalaruokaohjeita kenkälaatikosta   • Vko 50, 2005 Omega 3-rasvahappo ehkäisee masennusta.   • Vko 51, 2005 EU:n kalastuskiintiöt pelottavat. 

Vko 1, 2005 Hyvää Uutta Vuotta!


KALARUOKAVERKKO jäsentiedote
30.12.200 kalaruokaverkko@hovinsalon.fi
_________________________________________________________________________________
Tämän ohjeen mukaista iltakevyttä olemme me kalaruoan ystävät nauttineet uuden vuoden illanistujaisissa jo kolmena vuonna. Tumma leipä sopii hyvin lisukkeeksi.

SAVUKALASOPPA

Kalasopan voi valmistaa myös savukalasta. Maku on voimakas, jonka vuoksi sitä ei tarvita niin paljon kuin tuoretta.

TARVITSET:
7 dl kalalientä
1 pss pakastekasvissuikaleita
100 g Creme bonjoure tuorejuustoa
200 g perattua savukalaa, esim. kirjolohta
1 tl maustepippuria
hienonnettua tilliä

VALMISTUS:
Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää kasvissuikaleet ja keitä 10 minuuttia.
Perkaa savukala ja lisää se keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta sitruunapippurilla ja tillillä.

VAROITUS:
Älä lisää suolaa valmistuksen aikana!

JÄSENMAKSUMME 2004

Hallituksemme on päättänyt vuoden 2004 jäsenmaksuiksi:
-varsinainen jäsenmaksu (äänioikeus yhd. kokouk.) 25 euroa
-kalaruokaverkko ( kannatusjäsenmaksu, sähköpostit) 8,4 euroa

Varsinainen jäsenmaksujen kanto alkaa tilikauden vaihtuessa 2.1.
Tilimme numero: 800018-70465565
Tiedonantoja kohtaan kannattaa merkitä ”jäsenmaksu 2004”.
********************************************************
SAVUSILAKKATORTTU

Pohja:
1 pkt pakastettua piirakkataikinaa

Täyte:
noin 10 hyvälaatuista savusilakkaa
2 dl ranskankermaa
2 dl maustamatonta tai maustettua raejuustoa
2 keitettyä munaa
1 iso maustekurkku
silputtua tilliä tai ruohosipulia
sitruunamehua
suolaa, ippuria

Koristeeksi:
suikaloitua salaattia

1 Perkaa savusilakat ja saksi ne pieniksi. Sekoita silakat ranskankermaan.
Lisää raejuusto, hienonnetut kananmunat ja maustekurkku sekä vihersilppu.
Mausta täyte huolella ja anna makujen imeytyä jonkin aikaa jääkaapissa.

2 Kauli taikina irtopohjaiseen piirakkavuokaan sopivaksi levyksi. Älä tee
pohjasta turhan paksua. Jos taikinaa jää yli, pyöräytä siitä vaikkapa pastei-
joita. Pistele haarukalla reikiä pohjaan ja paista kypsäksi 225-asteisessa
uunissa.

3 Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele koristeeksi esim. salaatti-
suikaleita.

Maistuu esim Uuden Vuoden vastaanottajaisissa.

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2601443
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net