Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 1, 2005 Hyvää Uutta Vuotta!   • Vko 2, 2005. Muikun savustus, Domainmuutos   • Vko 4, 2005 Myrkyllinen silakka   • Vko 5, 2005 Made kadoksissa.   • Vko 6, 2005 EU-suojauksen muikkusäilyke.   • Vko 7, 2005 Kalaruokaverkko siirtyy...Kitkan viisaat frityyrissä   • Vko 8, 2005 Maailman lohet   • Vko 9, 2005 Laihduta kalaruoalla   • vko 10, 2005 Wiljam Pyyn madesaalis Savossa   • vko 11, 2005 Muikun EU-nimisuoja/ Jaakko Kolmonen   • Vko 14, 2005 Kalan lämminsavustus   • Vko 15, 2005 Ankeriaan savustus   • Vko 16, 2005 Kalan kylmäsavustus   • vko 17, 2005 Lisää kalan saavustuksesta.   • Vko 19, 2005 On kalaonni syntyä Suomeen (ei lottovoitto)   • Vko 20, 2005 Suomen muikku   • Vko 22, 2005 Saalispäiväkirja alkaa, Jäsenmaksut.   • Vko 23,2005 Kuhaa Kyyvedestä   • Vko 24, 2005 Saalispäiväkirja, 3 kuhaa...   • Vko 25, 2005 Pitkäsiimassa ei kalaa, yksi komea kuha..   • Vko 26, 2005 Savusiian voi nauttia ehtooruokana voipaperin...   • Vko 32, 2005 250 kiloa muikkuja on monta muikkua   • Vko 33, 2005 Verkkoon tarttunut kalajuttu.   • Vko 36 ja 37, 2005 Haapasienikastike kruunaa kuharullat   • Vko 38, 2005 Lämmin sää, kala ei liiku.   • Vko 39, 2005, Talvikalastusta odotellessa   • Vko 41, 2005, Hauki innostui kutemaan   • Vko 42, 2005 Pakasteasetus   • Vko 43, 2005 Ei kalaonnea.   • Vko 44, 2005 Vain joka kolmas suomalainen syö kalaa.   • Vko 45, 2005 Paljonko kalaa on varattava ruokailijaa kohti?   • Vko 49, 2005 Kalaruokaohjeita kenkälaatikosta   • Vko 50, 2005 Omega 3-rasvahappo ehkäisee masennusta.   • Vko 51, 2005 EU:n kalastuskiintiöt pelottavat. 

Vko 7, 2005 Kalaruokaverkko siirtyy...Kitkan viisaat.


Suomen Kalaruoan Ystävät ry. KALARUOKAVERKKO

17.2.2005 kalaruokaverkko@hovinsalon.fi

*********************************************************

Sunnuntaina 20.2.2005 siirtyvät Kalaruokaverkon tiedotteet, vanhat ja uudet
yhdistyksemme jäsenten tunnusten ja salasanojen taakse. Kalaruokaverkon
sivulle tulee myöskin linkki jäsenhakuun. Nyt jo jäsenmaksunsa maksaneille
henkilöille lähetämme luonnollisesti omat tunnukset.

PYSYKÄÄ MUKANA. KALARUOKAVERKON JÄSENMAKSU 2005

€ 16,00

TILIMME. 800018-70465565

**********************************************************

Kitkan viisaat frityyrissä
500 g neulamuikkuja
tilli- ja basilikasilppua hiukan öljyä
1. Puhko muikut ja laita öljymarinaadiin.

Frityyritaikina:
1 dl vehnäjauhoja
½ dl öljyä
1 dl maitoa
½ dl vichyvettä
iso kananmuna

2. Vatkaa valkuainen vaahdoksi ja lisää taikinaan. Anna turvota puolisen tuntia.

3. Sekoita muikut taikinaan ja keitä 180 asteisessa öljyssä rapeiksi. Öljy on sopivaa kun leipäpala ruskistuu siinä.

Tarjoa kuumina perunasoseen tai puikulaperunan kera.

Wiljam Pyy 2/2005

Fiksut syövät kalaa, terveisin,

Heikki Karjalainen
________________________________________

Suomen Kalaruoan Ystävät ry.
Friends of Finnish Fish Dishes

Box 132 FIN-00261 Helsinki
GSM +358(0)40 561 4339
www.hovinsalon.fi

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2601437
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net