Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 1, 2005 Hyvää Uutta Vuotta!   • Vko 2, 2005. Muikun savustus, Domainmuutos   • Vko 4, 2005 Myrkyllinen silakka   • Vko 5, 2005 Made kadoksissa.   • Vko 6, 2005 EU-suojauksen muikkusäilyke.   • Vko 7, 2005 Kalaruokaverkko siirtyy...Kitkan viisaat frityyrissä   • Vko 8, 2005 Maailman lohet   • Vko 9, 2005 Laihduta kalaruoalla   • vko 10, 2005 Wiljam Pyyn madesaalis Savossa   • vko 11, 2005 Muikun EU-nimisuoja/ Jaakko Kolmonen   • Vko 14, 2005 Kalan lämminsavustus   • Vko 15, 2005 Ankeriaan savustus   • Vko 16, 2005 Kalan kylmäsavustus   • vko 17, 2005 Lisää kalan saavustuksesta.   • Vko 19, 2005 On kalaonni syntyä Suomeen (ei lottovoitto)   • Vko 20, 2005 Suomen muikku   • Vko 22, 2005 Saalispäiväkirja alkaa, Jäsenmaksut.   • Vko 23,2005 Kuhaa Kyyvedestä   • Vko 24, 2005 Saalispäiväkirja, 3 kuhaa...   • Vko 25, 2005 Pitkäsiimassa ei kalaa, yksi komea kuha..   • Vko 26, 2005 Savusiian voi nauttia ehtooruokana voipaperin...   • Vko 32, 2005 250 kiloa muikkuja on monta muikkua   • Vko 33, 2005 Verkkoon tarttunut kalajuttu.   • Vko 36 ja 37, 2005 Haapasienikastike kruunaa kuharullat   • Vko 38, 2005 Lämmin sää, kala ei liiku.   • Vko 39, 2005, Talvikalastusta odotellessa   • Vko 41, 2005, Hauki innostui kutemaan   • Vko 42, 2005 Pakasteasetus   • Vko 43, 2005 Ei kalaonnea.   • Vko 44, 2005 Vain joka kolmas suomalainen syö kalaa.   • Vko 45, 2005 Paljonko kalaa on varattava ruokailijaa kohti?   • Vko 49, 2005 Kalaruokaohjeita kenkälaatikosta   • Vko 50, 2005 Omega 3-rasvahappo ehkäisee masennusta.   • Vko 51, 2005 EU:n kalastuskiintiöt pelottavat. 

vko 10, 2005 Wiljam Pyyn madesaalis Savossa


KALARUOKAVERKKO jäsentiedote
10.3.2005
_________________________________________________________________________________
Tässä tiedotteessa:

1. Wiljamin kalaonnea Siilinjärvellä

2. Muheva made Siilijärveläisittäin

3. Jäsenyyden uusiminen ja uudet jäsenet
__________________________________________________________________________________

Tervehdys kaikille kalaruoan ystäville!

Kaksi viikkoa sitten minulla oli tilaisuus käydä myös kalassa Siilinjärvellä.

Uitimme viisi verkkoa jään alle ja aamulla kokiessamme löysimme niistä

10 muhkeaa madetta ja yhden siian. Samalla kalareissulla rysästä saimme

neljä madetta ja samalle alueelle upotetuista kolmesta katiskasta; yhdestä

siian ja kolme madetta. Toiseen avantoon upotetuista kahdesta katiskasta

toinen oli typötyhjä, mutta toisessa kolme madetta.

Lasketaanpa kalansaalis yhteen:

20 madetta ja kaksi siikaa. Ei voi kun ihmetellä kuinka ovelasti olivat liik-

kuneet.

Wiljam Pyy
________________________________________________________________________________
Muheva made Siilinjärveläisittäin

noin 200 g madetta ruokalijaa kohti

2 rkl vehnäjauhoja

1 iloinen muna

2 rkl mustaleimajuustoraastetta



1. Nyljetty made katkotaan nivelistä paloiksi. Kananmuna vispataan rikki.

2. Madepaloja kieritellään munassa ja juustoraaste-jauhoissa möykyiksi

ja paistetaan voipannulla rapeiksi.

Lisukkeeksi sopivat voiperunamuhennos ja etikkapunajuurisalaatti.

Wiljam Pyy 3/2005



Enemmistö jäsenistämme ovat uusineet 2005 jäsenyytensä. Kiitos Teille!

Kuitenkin toiveemme olisi, että niin viime vuonna Kalaruokaverkkoon

kuuluvat kuin Kalaruokaverkon tiedotteiden VIP lukijatkin palkitsisivat

työmme ja maksaisivat jäsenmaksun € 9,90. Maksaneille lähetämme

tunnukset joilla pääsee koko ajan laajenevaan jäsenosioomme.

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2454537
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net