Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 1, 2005 Hyvää Uutta Vuotta!   • Vko 2, 2005. Muikun savustus, Domainmuutos   • Vko 4, 2005 Myrkyllinen silakka   • Vko 5, 2005 Made kadoksissa.   • Vko 6, 2005 EU-suojauksen muikkusäilyke.   • Vko 7, 2005 Kalaruokaverkko siirtyy...Kitkan viisaat frityyrissä   • Vko 8, 2005 Maailman lohet   • Vko 9, 2005 Laihduta kalaruoalla   • vko 10, 2005 Wiljam Pyyn madesaalis Savossa   • vko 11, 2005 Muikun EU-nimisuoja/ Jaakko Kolmonen   • Vko 14, 2005 Kalan lämminsavustus   • Vko 15, 2005 Ankeriaan savustus   • Vko 16, 2005 Kalan kylmäsavustus   • vko 17, 2005 Lisää kalan saavustuksesta.   • Vko 19, 2005 On kalaonni syntyä Suomeen (ei lottovoitto)   • Vko 20, 2005 Suomen muikku   • Vko 22, 2005 Saalispäiväkirja alkaa, Jäsenmaksut.   • Vko 23,2005 Kuhaa Kyyvedestä   • Vko 24, 2005 Saalispäiväkirja, 3 kuhaa...   • Vko 25, 2005 Pitkäsiimassa ei kalaa, yksi komea kuha..   • Vko 26, 2005 Savusiian voi nauttia ehtooruokana voipaperin...   • Vko 32, 2005 250 kiloa muikkuja on monta muikkua   • Vko 33, 2005 Verkkoon tarttunut kalajuttu.   • Vko 36 ja 37, 2005 Haapasienikastike kruunaa kuharullat   • Vko 38, 2005 Lämmin sää, kala ei liiku.   • Vko 39, 2005, Talvikalastusta odotellessa   • Vko 41, 2005, Hauki innostui kutemaan   • Vko 42, 2005 Pakasteasetus   • Vko 43, 2005 Ei kalaonnea.   • Vko 44, 2005 Vain joka kolmas suomalainen syö kalaa.   • Vko 45, 2005 Paljonko kalaa on varattava ruokailijaa kohti?   • Vko 49, 2005 Kalaruokaohjeita kenkälaatikosta   • Vko 50, 2005 Omega 3-rasvahappo ehkäisee masennusta.   • Vko 51, 2005 EU:n kalastuskiintiöt pelottavat. 

Vko 22, 2005 Saalispäiväkirja alkaa, Jäsenmaksut.


KALARUOKAVERKKO Jäsentiedote
2.6.2005
Tässä tiedotteessa:
1. Saalispäiväkirja viikolla 24
2. Jäsenmaksut
3. Haudutettu lahna

Aloitamme viikolla 24 vuorokauden ympäri tapahtuvan kalastuksen.
Urbaaniympyrät saavat jäädä siksi aikaa kunnes toisin määrätään.
Yhdistyksen jäsenet saavat luonnollisesti reaaliaikaista tietoa näiden
tiedotteiden kautta kalastusmenetelmistä ja niistä kalansaaliista joita
ylös saadaan, ja kuinka saamamme kalat valmistetaan. Ainakin elokuun
2005 loppuun harjoitamme kalastusta. Lisätietoa saatte alla olevasta
turvallisesta linkistä:

http://www.hovinsalon.fi/index.php


Jotkut jäsenemme ovat soitelleet ja kyselleet jäsenmaksujen maksa-
miseen liittyviä kysymyksiä. Olemme kevään aikana lähettäneet
nettilaskupankkisiirrot niin viimevuotisille kuin uusille jäsenille.
Laskut ovat lähteneet 2004 jäsenille kotisivuillemme kirjattujen
jäsentietojen perusteella ja ne on linkkitetty eli ne voi avata ilman
viirus- tai matopelkoa. Osa jäsenmaksuja on meille saapumatta
ja kiinnostuneet ilmoittakoon, mikäli asiassa on epäselvyyttä.
Mikäli emme saa yhtyeydenottoanne, katsomme jäsenyyden siltä
osin irtisanotuksi ja päivitämme jäsenrekisterimme viikolla 24.

http://www.hovinsalon.fi/index.php?pageid=4


Haudutettu lahna

noin 2 kg:n lahna
munankeltuainen tai –valkuainen
1 dl valkoviiniä
2 rkl korppujauhoja
2 rkl voita
silputtua persiljaa
silputtua ruohosipulia
suolaa

1. Suomusta, perkaa ja huuhdo kala hyvin. Kuivaa se, hiero siihen
suolaa ja jätä maustumaan pariksi tunniksi.

2. Pane kala voideltuun tulenkestävään vuokaan tai uunipellille,
sivele pinta munalla, sirota mausteet ja korppujauhot sekä pane
päällimmäiseksi jäljellä oleva voi nokareina.

3. Paista kalaa kuumassa uuninlämmössä, 275 astetta, 20 – 30
minuuttia. Lisää hiukan vettä ja viiniä kun kala alkaa ruskistua.
Valele silloin tällöin.

Koristele kypsynyt kala persiljalla ja tarjoa suoraan vuoasta
kapris- tai sienikastikkeen, keitettyjen perunain ja jonkin salaatin
kanssa.

Vinkki: Kalasta voi irrottaa seläkkeet ennen paistamista. Paisto-
aika on silloin lyhyempi.

HK 01062005

Aurinkoenergiaa kaikille kalaruoan ystäville.

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2601453
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net