Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 1, 2005 Hyvää Uutta Vuotta!   • Vko 2, 2005. Muikun savustus, Domainmuutos   • Vko 4, 2005 Myrkyllinen silakka   • Vko 5, 2005 Made kadoksissa.   • Vko 6, 2005 EU-suojauksen muikkusäilyke.   • Vko 7, 2005 Kalaruokaverkko siirtyy...Kitkan viisaat frityyrissä   • Vko 8, 2005 Maailman lohet   • Vko 9, 2005 Laihduta kalaruoalla   • vko 10, 2005 Wiljam Pyyn madesaalis Savossa   • vko 11, 2005 Muikun EU-nimisuoja/ Jaakko Kolmonen   • Vko 14, 2005 Kalan lämminsavustus   • Vko 15, 2005 Ankeriaan savustus   • Vko 16, 2005 Kalan kylmäsavustus   • vko 17, 2005 Lisää kalan saavustuksesta.   • Vko 19, 2005 On kalaonni syntyä Suomeen (ei lottovoitto)   • Vko 20, 2005 Suomen muikku   • Vko 22, 2005 Saalispäiväkirja alkaa, Jäsenmaksut.   • Vko 23,2005 Kuhaa Kyyvedestä   • Vko 24, 2005 Saalispäiväkirja, 3 kuhaa...   • Vko 25, 2005 Pitkäsiimassa ei kalaa, yksi komea kuha..   • Vko 26, 2005 Savusiian voi nauttia ehtooruokana voipaperin...   • Vko 32, 2005 250 kiloa muikkuja on monta muikkua   • Vko 33, 2005 Verkkoon tarttunut kalajuttu.   • Vko 36 ja 37, 2005 Haapasienikastike kruunaa kuharullat   • Vko 38, 2005 Lämmin sää, kala ei liiku.   • Vko 39, 2005, Talvikalastusta odotellessa   • Vko 41, 2005, Hauki innostui kutemaan   • Vko 42, 2005 Pakasteasetus   • Vko 43, 2005 Ei kalaonnea.   • Vko 44, 2005 Vain joka kolmas suomalainen syö kalaa.   • Vko 45, 2005 Paljonko kalaa on varattava ruokailijaa kohti?   • Vko 49, 2005 Kalaruokaohjeita kenkälaatikosta   • Vko 50, 2005 Omega 3-rasvahappo ehkäisee masennusta.   • Vko 51, 2005 EU:n kalastuskiintiöt pelottavat. 

Vko 43, 2005 Ei kalaonnea.


KALARUOKAVERKKO Jäsentiedote
Vko 43
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tässä tiedotteessa:
1. Jäsentarjous
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TARJOUS! Näiden tiedotteiden lukijoille, postituslistallemme kuuluvil-
le tarjoamme jäsenyyttä 2006. Liittyessänne marraskuun 2005 aikana
ja maksettuanne jäsenmaksun postitamme Teille Keittiömestari
Jaakko Kolmosen suunnitteleman keittiö/kalapiikin. Se on kovapiik-
kinen, kestävä yleistyökalu jokaiseen keittiöön. Tarttukaa kalapiik-
kiin ja liittykää Kalaruoan Ystäviin! Saatte nettitunnukset joilla
pääsette jatkuvasti kasvavaan jäsenosioon.

JÄSENMAKSU VAIN 9,90 e. Tästä valmis linkki kiinnostuneille:

http://www.hovinsalon.fi/kalaruokaverkko_jaseneksi.php

P.S. Muistakaa ilmoittautumisen yhteydessä kalapiikin lähetys-
osoite.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Miksi kenenkään yleensä kannattaa kuulua kuulua SK:n ystäviin ?

Koska me kohta olemme se ainoa ja oikea yhteisö, joka edes yrittää
ohjata ja kertoa suomalaisen kalan ruokakulttuurista ja sen oikeaop-
pisesta valmistamisesta meille suomalaisille. Me olemme järjestö,
joka perustettiin vuonna 1996 kun Suomi oli integroituinut ja tulimme
osaksi suurta Eurooppaa. Turkissakin on kalaruoan ystäviä.
Nyt globaalista katsoen meitä uhkaa muiden vaarojen lisäksi elintarvik-
keisiin ja niiden saantiin liittyvät vaarat. Hullun lehmän tauti, sikarutto-
epidemia, ovat taakse jäänyttä elämää. Ne lammaslaumojen porttoroviot
Englannissa olivat hirveää katsottavaa. Sen jälkeen sikoja teurastettiin
Saksassa ja Belgiassa , eikä vain ruoaksi. Nämä ravintsemuuskysymykset
ovat hyvinkin lähellä jokaisen meidän ruokapöytää. Emme ole syyttä
huolestuneita. Mistä löydämme tai jälkeläisemme löytävät valkuaisaine-
pitoisen ravintonsa? Suomalaisella kalalla on kohta kysyntää. Valkoisen
lihan, broileri ja kalkkunat, kysyntä kasvoi huomattavsti Hullun lehmän
taudin tultua julkisuuteen. Kuinkas nyt suu pannaan? Lintuinfliuenssasta
puhutaan maailmanlaajuisesti. Mitä voi kohta suuhunsa panna, herää
kysymys?
Yhdistyksemme kannattavia voimia ovat, kalaruokakursseillakin vieraina
olleet Keittiömestarit Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo, kalaruoan
ystäviä molemmat. Lisäksi hallituksemme jäsen, Keittiömestari Wiljam
Pyy, edellisten mestarien ystävä ja monien Helsingin ravintoloiden keit-
tiöissä marinoitunut kokki, kuuluu tiimiimme.
Teemme siis töitä hankkiaksemme lisää kalaruon ystäviä, elääksemme
että voisimme syödä lisää kalaa. Syökää kalaa!

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2601436
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net