Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 2,2006 Pakkaset antaisivat madetta   • Vko 3,2006 Mitä made maksaa?   • Vko 4, 2006 Stockmann herkun kalanhintoja   • Vko 6, 2006 Kalaisat toastit Wiljam Pyy   • Vko 7, 2006 Töölön ruokahuolto ontuu   • Vko 8, 2006, Kalan kypsentäminen   • Vko 9,2006 Merikrotti (Lophius piscatorius)   • Vko 10, 2006 Kaksi merikrottiohjetta Espanjasta   • Vko 11, 2006 Mateen nylkeminen   • Vko 12, 2006 Kaikki ravuista. Osa 1/2   • Vko 13, 2006 Pangasius, kala Vietnamista.   • Vko 14, 2006 Kaikki ravuista. Osa 2/2   • Vko 16 ja 17 2006. Kalastus alkamassa.   • Vko 21, 2006 Pahoittelemme kalan menekkiä....   • Vko 23, 2006 Painonnostaja vai painonvartija   • Vko 25, 2006 Norjalaisella lohella hintapaineita   • Vko 26, 2006 Sadonkorjuun aika   • Vko 30, 2006 Hoki-kalaa Valamossa   • Vko 34, 2006 Saalispäiväkirja 24.8.2006   • Vko 37, 2006 Kilohailit öljyssä- säilyke.   • Vko 38, 2006 Graavilohi vai suolalohi   • Vko 39, 2006 Kokinoma.com- verkkokauppa avattu.   • Vko 40, 2006 Helsingin silakkamarkkinat. Kalaliemi ruodoista   • Vko 41, 2006 Kalakaupan ihanuus ja kurjuus   • Vko 42, 2006 Kala liikkuu mutta niin liikkuu pääomatkin.   • Vko 43, 2006 Valmistamme kalakukkoja tilauksesta.   • Vko 44, 2006 Shop-in-shop, Kauppa kaupassa   • Vko 45, 2006 Kalankäsittelykurssit alkavat   • Vko 47, 2006 Joulukalat: sillit, mädit ja lipeäkala.   • Vko 48, 2006 Silli tullataan EU:n alueelle Göteborgissa...   • Vko 49, 2006 Sillisaalis on sokerisuolattava heti pyynnin jälkeen.   • Vko 49, 2006 WWF näyttää vihreää valoa ahvenelle,hauelle....   • Vko 50, 2006 Muna ja munakello samassa kuoressa   • Vko 50, 2006 Suussa sulavaa tietoa   • Vko 51, 2006 Mätiä ei syödä kuin puuroa.   • Vko 51, 2006 (jouluextra) Kalaruokaverkon postituslista.   • Vko 52, 2006 Vuosi vaihtuu, mutta muuttuuko ruokatottumukset 

Vko 2,2006 Pakkaset antaisivat madetta


1. Ei kalakalenteria
2. Jäsenyys yhdistyksessämme
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Olimme liikkeellä auttamattomasti myöhässä aloittaessamme joulu-
kuussa suunnittelemaan yhdistyksellemme seinäkalenteria. Aikomuk-
semme oli tilata 12 sivuinen seinäkalenteri jossa olisi esiintynyt
sesonkikala:tammikuussa hauki, helmikuussa made jne. Lisäksi
jokaiselle viikolle olisi lykätty viikon kalaohje, yhteensä 52 reseptiä.
Ehdimme jo olla yhteydessä Ajastoon kunnes heräsimme. Niiden
jakelun piti alkaa jo hyvisä ajoin ennen vuoden vaihdetta. Eikä niitä
oltu budjetoitukaan. Palaamme kalenterikysymykseen nyt alkaneen
vuoden loppupuolella.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Allekirjoittanut sai joululahjaksi Maija Silvennoisen keittokirjan Maija
Kalassa. Viikolla 3 etsimme kalaruokaohjepankistamme joitakin ennen
näkemättömiä madeohjeita. Tähän tiedotteeseen kuitenkin rohkenemme
julkistaa Maija kalassa kirjasta haukiohjeen. Keittiömestari ja yhdistyksem-
me tukija, myös kalaruoan ystävä Jaakko Kolmonen on antanut luvan
allekirjoittaneelle, että julkaise vain hänen ohjeitaan kunhan mainitset
alkulähteen. Varmistimme julkaisuoikeuden myös Maija Silvennoiselta.
Kiitos Maija!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nyt olemme lähettäneet joillakin jäsenillemme uusintapyynnön
ja toiveen maksaa tänäkin vuonna vaatimattoman 9,90 e jäsenmaksun.
Tähän ryhmään kuuluvat joitakin vuosia jäseninämme olleet noin
80 henkilöä. Toinen ryhmä joille aiomme ennen kuun vaihdetta lähettää jäsenmaksulaskun, ovat niin sanottuja mahdollisia jäseniä. Heitä
löytyy lähes 200 henkilöä.
Seitsemän uusista joulukuussa liittyneistä ja Jaakko Kolmosen kala-
piikin saaneista on siirretty suoraan jäseniksi 2006. VIP jäseniä meillä
yhdistyksessä 28 henkilöä.
Hartain toiveemme olisikin, että jäsenmaksu 9,90 e olisi pieni askel
jokaiselle jäsenelle, mutta suuri askel Suomen Kalaruoan Ystävät ry:lle.

Kotisivumme valmistuivat 15.1.2005 ja vajaan kalenterivuodenkävijämääräksi laskuri ilmoitti 13518 vierailijaa. Olemme siitä hyvin iloisia.

Hyvää alkanutta vuotta 2006 ja pakkasten toivossa nautimme ensi viikolla madetta.

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2523741
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net