|
|
|
• Vko 2,2006 Pakkaset antaisivat madetta • Vko 3,2006 Mitä made maksaa? • Vko 4, 2006 Stockmann herkun kalanhintoja • Vko 6, 2006 Kalaisat toastit Wiljam Pyy • Vko 7, 2006 Töölön ruokahuolto ontuu • Vko 8, 2006, Kalan kypsentäminen • Vko 9,2006 Merikrotti (Lophius piscatorius) • Vko 10, 2006 Kaksi merikrottiohjetta Espanjasta • Vko 11, 2006 Mateen nylkeminen • Vko 12, 2006 Kaikki ravuista. Osa 1/2 • Vko 13, 2006 Pangasius, kala Vietnamista. • Vko 14, 2006 Kaikki ravuista. Osa 2/2 • Vko 16 ja 17 2006. Kalastus alkamassa. • Vko 21, 2006 Pahoittelemme kalan menekkiä.... • Vko 23, 2006 Painonnostaja vai painonvartija • Vko 25, 2006 Norjalaisella lohella hintapaineita • Vko 26, 2006 Sadonkorjuun aika • Vko 30, 2006 Hoki-kalaa Valamossa • Vko 34, 2006 Saalispäiväkirja 24.8.2006 • Vko 37, 2006 Kilohailit öljyssä- säilyke. • Vko 38, 2006 Graavilohi vai suolalohi • Vko 39, 2006 Kokinoma.com- verkkokauppa avattu. • Vko 40, 2006 Helsingin silakkamarkkinat. Kalaliemi ruodoista • Vko 41, 2006 Kalakaupan ihanuus ja kurjuus • Vko 42, 2006 Kala liikkuu mutta niin liikkuu pääomatkin. • Vko 43, 2006 Valmistamme kalakukkoja tilauksesta. • Vko 44, 2006 Shop-in-shop, Kauppa kaupassa • Vko 45, 2006 Kalankäsittelykurssit alkavat • Vko 47, 2006 Joulukalat: sillit, mädit ja lipeäkala. • Vko 48, 2006 Silli tullataan EU:n alueelle Göteborgissa... • Vko 49, 2006 Sillisaalis on sokerisuolattava heti pyynnin jälkeen. • Vko 49, 2006 WWF näyttää vihreää valoa ahvenelle,hauelle.... • Vko 50, 2006 Muna ja munakello samassa kuoressa • Vko 50, 2006 Suussa sulavaa tietoa • Vko 51, 2006 Mätiä ei syödä kuin puuroa. • Vko 51, 2006 (jouluextra) Kalaruokaverkon postituslista. • Vko 52, 2006 Vuosi vaihtuu, mutta muuttuuko ruokatottumukset |
 | Vko 8, 2006, Kalan kypsentäminen Tämä tiedote sisältää:
Mitä kalalle tapahtuu valmistaessamme kalaruokaa?
Kala(n)
- valkuaisaineet hyytyvät
- kutistuu
- menettää nesteen sidoskyvyn
- rasva ja lihasneste valuu ulos
Kalan liha muuttuu
-pehmeästä kiinteäksi
-harmaasta valkoiseksi
-läpikuultavasta > läpikuultamattomaksi
Kypsennysmenetelmät
Keittäminen
-nesteessä
-höyryssä
Mikroaaltouunissa kypsentäminen
Paistaminen
-uunissa
-pannulla
Friteeraus l. uppopaistaminen
(kasviöljy hyvä koska se voidaan käyttää uudelleen kun lasketaan suodattimen läpi)
Pariloiminen
Savustus
|  |
|
|
|
|
2692515 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|