Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 2,2006 Pakkaset antaisivat madetta   • Vko 3,2006 Mitä made maksaa?   • Vko 4, 2006 Stockmann herkun kalanhintoja   • Vko 6, 2006 Kalaisat toastit Wiljam Pyy   • Vko 7, 2006 Töölön ruokahuolto ontuu   • Vko 8, 2006, Kalan kypsentäminen   • Vko 9,2006 Merikrotti (Lophius piscatorius)   • Vko 10, 2006 Kaksi merikrottiohjetta Espanjasta   • Vko 11, 2006 Mateen nylkeminen   • Vko 12, 2006 Kaikki ravuista. Osa 1/2   • Vko 13, 2006 Pangasius, kala Vietnamista.   • Vko 14, 2006 Kaikki ravuista. Osa 2/2   • Vko 16 ja 17 2006. Kalastus alkamassa.   • Vko 21, 2006 Pahoittelemme kalan menekkiä....   • Vko 23, 2006 Painonnostaja vai painonvartija   • Vko 25, 2006 Norjalaisella lohella hintapaineita   • Vko 26, 2006 Sadonkorjuun aika   • Vko 30, 2006 Hoki-kalaa Valamossa   • Vko 34, 2006 Saalispäiväkirja 24.8.2006   • Vko 37, 2006 Kilohailit öljyssä- säilyke.   • Vko 38, 2006 Graavilohi vai suolalohi   • Vko 39, 2006 Kokinoma.com- verkkokauppa avattu.   • Vko 40, 2006 Helsingin silakkamarkkinat. Kalaliemi ruodoista   • Vko 41, 2006 Kalakaupan ihanuus ja kurjuus   • Vko 42, 2006 Kala liikkuu mutta niin liikkuu pääomatkin.   • Vko 43, 2006 Valmistamme kalakukkoja tilauksesta.   • Vko 44, 2006 Shop-in-shop, Kauppa kaupassa   • Vko 45, 2006 Kalankäsittelykurssit alkavat   • Vko 47, 2006 Joulukalat: sillit, mädit ja lipeäkala.   • Vko 48, 2006 Silli tullataan EU:n alueelle Göteborgissa...   • Vko 49, 2006 Sillisaalis on sokerisuolattava heti pyynnin jälkeen.   • Vko 49, 2006 WWF näyttää vihreää valoa ahvenelle,hauelle....   • Vko 50, 2006 Muna ja munakello samassa kuoressa   • Vko 50, 2006 Suussa sulavaa tietoa   • Vko 51, 2006 Mätiä ei syödä kuin puuroa.   • Vko 51, 2006 (jouluextra) Kalaruokaverkon postituslista.   • Vko 52, 2006 Vuosi vaihtuu, mutta muuttuuko ruokatottumukset 

Vko 40, 2006 Helsingin silakkamarkkinat. Kalaliemi ruodoista


KALARUOKAVERKKO Jäsentiedote
Vko 40
--------------------------------------------------------------------------------
Tässä tiedotteessa:
1. Helsingin silakkamarkkinoilla nähtyä
2. Kalaliemen perusohje
3. Kokinoma.com- sivut
--------------------------------------------------------------------------------

Perinteiset Helsingin silakkamarkinat 1. – 7.10.06 eivät tarjonneet
mitään tavanomaisesta poikkeavaa. Käristemakkarakin tuoksui
entiseen malliin. Nahkiaisia myytiin 2,50 – 3,00 euron kappalehintaan.
Kalakukkoja sai 8,00 – 10,00 euron kappalehintaan. Maustekalat kilo-
hailista olivat niitä perinteisiä ja silakkapuolisäilykkeet eri maustelie-
missä tavanomaisia. Pienet, yksittäiset kalastajat haluavat luonnollisesti
katteen tuotteilleen ja kulut ovat kovat. Siellä on vain käytävä ja jotain
pientä ostettava.
Kuvakollaasi silakkamarkkinoista sen valmistuttua löytyy jäsenet- koti-
sivuiltamme.

--------------------------------------------------------------------------------

Tähän alkuun linkitämme Etelä-Suomen keittiömetarit ry.:n kalaliemen
teko-ohjeen:
Tässä ohje neljälle henkilölle:

Tämän kalaliemen almistivat Etelä-Suomen keittiömestart ja se toimi
pohjana heidän valmistamalleen Silakkakeitolle. Sitä myytiin 4 e/ annos
+ruisleipä Helsingin silakkamarkinoilla 1.10.2006.

- 1,5 l vettä
- 0,2 kg sipulia
- 0,1 kg selleriä
- 0,1 kg palsternakkaa
- 0,8 kg kuhan ruotoja
valko- ja maustepippuria, kokonaisia
laakerinlehti
tillinvarsia

Liemi kaadetaan kuumana kuullotettujen sipulin ja perunakuutioiden
päälle. Varsinaisen silakkakeiton ohjeen julkaisemme myöhemmin
kotisivujemme silakka- ohjesivulla.

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2511057
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net