Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 2,2006 Pakkaset antaisivat madetta   • Vko 3,2006 Mitä made maksaa?   • Vko 4, 2006 Stockmann herkun kalanhintoja   • Vko 6, 2006 Kalaisat toastit Wiljam Pyy   • Vko 7, 2006 Töölön ruokahuolto ontuu   • Vko 8, 2006, Kalan kypsentäminen   • Vko 9,2006 Merikrotti (Lophius piscatorius)   • Vko 10, 2006 Kaksi merikrottiohjetta Espanjasta   • Vko 11, 2006 Mateen nylkeminen   • Vko 12, 2006 Kaikki ravuista. Osa 1/2   • Vko 13, 2006 Pangasius, kala Vietnamista.   • Vko 14, 2006 Kaikki ravuista. Osa 2/2   • Vko 16 ja 17 2006. Kalastus alkamassa.   • Vko 21, 2006 Pahoittelemme kalan menekkiä....   • Vko 23, 2006 Painonnostaja vai painonvartija   • Vko 25, 2006 Norjalaisella lohella hintapaineita   • Vko 26, 2006 Sadonkorjuun aika   • Vko 30, 2006 Hoki-kalaa Valamossa   • Vko 34, 2006 Saalispäiväkirja 24.8.2006   • Vko 37, 2006 Kilohailit öljyssä- säilyke.   • Vko 38, 2006 Graavilohi vai suolalohi   • Vko 39, 2006 Kokinoma.com- verkkokauppa avattu.   • Vko 40, 2006 Helsingin silakkamarkkinat. Kalaliemi ruodoista   • Vko 41, 2006 Kalakaupan ihanuus ja kurjuus   • Vko 42, 2006 Kala liikkuu mutta niin liikkuu pääomatkin.   • Vko 43, 2006 Valmistamme kalakukkoja tilauksesta.   • Vko 44, 2006 Shop-in-shop, Kauppa kaupassa   • Vko 45, 2006 Kalankäsittelykurssit alkavat   • Vko 47, 2006 Joulukalat: sillit, mädit ja lipeäkala.   • Vko 48, 2006 Silli tullataan EU:n alueelle Göteborgissa...   • Vko 49, 2006 Sillisaalis on sokerisuolattava heti pyynnin jälkeen.   • Vko 49, 2006 WWF näyttää vihreää valoa ahvenelle,hauelle....   • Vko 50, 2006 Muna ja munakello samassa kuoressa   • Vko 50, 2006 Suussa sulavaa tietoa   • Vko 51, 2006 Mätiä ei syödä kuin puuroa.   • Vko 51, 2006 (jouluextra) Kalaruokaverkon postituslista.   • Vko 52, 2006 Vuosi vaihtuu, mutta muuttuuko ruokatottumukset 

Vko 45, 2006 Kalankäsittelykurssit alkavat


KALARUOKAVERKKO Jäsentiedote
Viikko 45
--------------------------------------------------------------------------------
Tässä tiedotteessa:
1. Kalan käsittelykurssit.
--------------------------------------------------------------------------------
KALAN KÄSITTELY JA FILEERAUS KURSSIT ALKAVAT.

Aloitamme kalankäsittelykurssitoiminnan pienryhmille. Kolmessa- neljässä tunnissa
fileeraamme kalan (jokainen osallistuja oman kalan), käymme läpi 11- sivuisen
teoriakansion ja valmistamme Yrttikalaa Veijo Vanamon tapaan.
--------------------------------------------------------------------------------

Kurssin pitopaikkka on allekirjoittaneen keittiö ja kursiajankohdat
17.11. klo 17 - 20 (perjantai); 18.11. klo 14 - 17 (lauantai) sekä
21.11. klo 17 - 20 (tiistai).
Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä, max. 4 henkilöä/kurssi.
Kurssin hinta on 31.00 euroa + kala (päivän hinta).

HYÖDYNNÄ KOKONAINEN KALA - KÄSITTELE KALA ITSE!

Ilmoittaudu Heikille.
-------------------------------------------------------------------------------
Toki kurssin voi järjestää omalle kokoamallenne ryhmälle erikseen sovitussa paikassa pääkaupunkiseudulla ja matkakustannuksista sopien muuallakin päin Suomea.
--------------------------------------------------------------------------------
Kalan valkuaisaineet ja rasvat.

Proteiinit (e) koostuvat aminohapoista, joita me tarvitsemme pehmeiden kudostemme rakennusaineeksi sekä energiantuotantoon. Aminohappoja tunnetaan yli 60, mutta
proteiineissa niitä on 20 kpl. Osaa näistä ihmisen elimistö ei pysty valmistamaan.
Kalan proteiinit eli valkuaisaineet ovat hyvälaatuisia, koska ne sisältävät paljon välttämättömiä aminohappoja.

Rasvoja (e) tarvitaan kudosten muodostamiseen, vararavinnoksi sekä rasvaliukoisten vitamiinien kuljettamiseen. Näistä monityydyttymättömät rasvahapot ovat kaikkein terveellisimpiä, ja kala sisältää juuri näitä monityydyttymättömiä rasvahappoja...

Tässä ote monisteesta, jonka jokainen kalan fileerannut kurssilainen saa mukaansa.

Kalankäsittelykursseista lisää vuoden 2007 osittain keskeneräisestä toimintasuunnitelmasta.

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2511077
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net