Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vko 2,2006 Pakkaset antaisivat madetta   • Vko 3,2006 Mitä made maksaa?   • Vko 4, 2006 Stockmann herkun kalanhintoja   • Vko 6, 2006 Kalaisat toastit Wiljam Pyy   • Vko 7, 2006 Töölön ruokahuolto ontuu   • Vko 8, 2006, Kalan kypsentäminen   • Vko 9,2006 Merikrotti (Lophius piscatorius)   • Vko 10, 2006 Kaksi merikrottiohjetta Espanjasta   • Vko 11, 2006 Mateen nylkeminen   • Vko 12, 2006 Kaikki ravuista. Osa 1/2   • Vko 13, 2006 Pangasius, kala Vietnamista.   • Vko 14, 2006 Kaikki ravuista. Osa 2/2   • Vko 16 ja 17 2006. Kalastus alkamassa.   • Vko 21, 2006 Pahoittelemme kalan menekkiä....   • Vko 23, 2006 Painonnostaja vai painonvartija   • Vko 25, 2006 Norjalaisella lohella hintapaineita   • Vko 26, 2006 Sadonkorjuun aika   • Vko 30, 2006 Hoki-kalaa Valamossa   • Vko 34, 2006 Saalispäiväkirja 24.8.2006   • Vko 37, 2006 Kilohailit öljyssä- säilyke.   • Vko 38, 2006 Graavilohi vai suolalohi   • Vko 39, 2006 Kokinoma.com- verkkokauppa avattu.   • Vko 40, 2006 Helsingin silakkamarkkinat. Kalaliemi ruodoista   • Vko 41, 2006 Kalakaupan ihanuus ja kurjuus   • Vko 42, 2006 Kala liikkuu mutta niin liikkuu pääomatkin.   • Vko 43, 2006 Valmistamme kalakukkoja tilauksesta.   • Vko 44, 2006 Shop-in-shop, Kauppa kaupassa   • Vko 45, 2006 Kalankäsittelykurssit alkavat   • Vko 47, 2006 Joulukalat: sillit, mädit ja lipeäkala.   • Vko 48, 2006 Silli tullataan EU:n alueelle Göteborgissa...   • Vko 49, 2006 Sillisaalis on sokerisuolattava heti pyynnin jälkeen.   • Vko 49, 2006 WWF näyttää vihreää valoa ahvenelle,hauelle....   • Vko 50, 2006 Muna ja munakello samassa kuoressa   • Vko 50, 2006 Suussa sulavaa tietoa   • Vko 51, 2006 Mätiä ei syödä kuin puuroa.   • Vko 51, 2006 (jouluextra) Kalaruokaverkon postituslista.   • Vko 52, 2006 Vuosi vaihtuu, mutta muuttuuko ruokatottumukset 

Vko 51, 2006 (jouluextra) Kalaruokaverkon postituslista.


KALARUOKAVERKKO Tiedote
21.12.2006 Klo 11.40
--------------------------------------------------------------------------------
Hyvän kalaruoan ystävät, tänään on talvipäivän tasaus ja voidaan todeta, että sieltä se kesäkin vääjäämättömästi tulee. Toivottavasti luonnon tasapainon järkkyminen ei vaikuta tulevan tammikuun madesaantoon. Lämmin tammi- ja helmikuu ovat siihen parina viime vuonna valitettavasti vaikuttaneet. Joka talvi se madesoppa tai mademuhennos olisi valmistettava. Blinit mateenmädillä ja suolakurkulla höystettynä on myös herkkua talven selän taittuessa. Valmistusohjeita on.
--------------------------------------------------------------------------------
Kalaruokaverkon postituslistan jäsenyyskysymykseen palaamme vuoden vaihtuessa. Vanhat postituslistan jäsenet joilla on verkkotunnukset, älkää tehkö mitään. He jotka ovat saaneet tiedotteitamme ja haluavat sen lisäksi käydä kotisivujemme suljetuilla jäsensivuilla, ottakaa oheisesta linkistä vaarin. Emme voi jakaa verkkotunnuksia niille, jotka eivät ole katsoneet tarpeellisiksi tukea aatettamme 9,90 eurolla. Se olisi epäoikeudenmukaista heitä kohtaan, jotka ovat tukeneet.
--------------------------------------------------------------------------------
Aloitamme intensiivisen Paikkakunnan paras kalatiskin etsinnän. Kertokaa mistä ostatte kalanne. Käymme esittäytymässä oikeaoppisen kalakauppiaan luona ja viemme hänelle materiaalia jaettavaksi asiakkaille. Aikataulussa ilmoitetut saapumisajat tulevat muuttumaan, esimerkiksi Turussa torikauppiaat lopettavat myyntinsä kello 14.

Kotisivujemme etusivulla on linkki Maakuntamatkat ja niihin on tarkoitus kytkeä vierailut oikeaoppisen kalakauppiaan tiskillä.

Tervetuloa mukaan.

KALARUOKAVERKKO

Heikki Karjalainen

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2547254
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net