|
Etusivu
|
Kalaruokaaverkossa
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
Kirjaudu sisään:
Liity tiedotteiden postituslistalle
Keväinen lämminsavulohikulho
4 annosta
4 munaa
300 - 400 g lämminsavulohta
sitruunamarinoitua perunasalaattia
tillikurkk...
Lue lisää »
•
Tiedotteet 2002
•
Tiedotteet 2003
•
Tiedotteet 2004
•
Tiedotteet 2005
•
Tiedotteet 2006
•
Tiedotteet 2007
•
Tiedotteet 2008
•
Tiedotteet 2009
•
Tiedotteet 2010
•
Tiedotteet 2011
•
Tiedotteet 2012
•
Tiedotteet 2013
•
Tiedotteet 2014
•
Lokakuu viini
•
Tiedotteet 2015
•
Tiedotteet 2016
•
Tiedotteet 2017
•
Tiedotteet 2018
•
Vko 2,2006 Pakkaset antaisivat madetta
•
Vko 3,2006 Mitä made maksaa?
•
Vko 4, 2006 Stockmann herkun kalanhintoja
•
Vko 6, 2006 Kalaisat toastit Wiljam Pyy
•
Vko 7, 2006 Töölön ruokahuolto ontuu
•
Vko 8, 2006, Kalan kypsentäminen
•
Vko 9,2006 Merikrotti (Lophius piscatorius)
•
Vko 10, 2006 Kaksi merikrottiohjetta Espanjasta
•
Vko 11, 2006 Mateen nylkeminen
•
Vko 12, 2006 Kaikki ravuista. Osa 1/2
•
Vko 13, 2006 Pangasius, kala Vietnamista.
•
Vko 14, 2006 Kaikki ravuista. Osa 2/2
•
Vko 16 ja 17 2006. Kalastus alkamassa.
•
Vko 21, 2006 Pahoittelemme kalan menekkiä....
•
Vko 23, 2006 Painonnostaja vai painonvartija
•
Vko 25, 2006 Norjalaisella lohella hintapaineita
•
Vko 26, 2006 Sadonkorjuun aika
•
Vko 30, 2006 Hoki-kalaa Valamossa
•
Vko 34, 2006 Saalispäiväkirja 24.8.2006
•
Vko 37, 2006 Kilohailit öljyssä- säilyke.
•
Vko 38, 2006 Graavilohi vai suolalohi
•
Vko 39, 2006 Kokinoma.com- verkkokauppa avattu.
•
Vko 40, 2006 Helsingin silakkamarkkinat. Kalaliemi ruodoista
•
Vko 41, 2006 Kalakaupan ihanuus ja kurjuus
•
Vko 42, 2006 Kala liikkuu mutta niin liikkuu pääomatkin.
•
Vko 43, 2006 Valmistamme kalakukkoja tilauksesta.
•
Vko 44, 2006 Shop-in-shop, Kauppa kaupassa
•
Vko 45, 2006 Kalankäsittelykurssit alkavat
•
Vko 47, 2006 Joulukalat: sillit, mädit ja lipeäkala.
•
Vko 48, 2006 Silli tullataan EU:n alueelle Göteborgissa...
•
Vko 49, 2006 Sillisaalis on sokerisuolattava heti pyynnin jälkeen.
•
Vko 49, 2006 WWF näyttää vihreää valoa ahvenelle,hauelle....
•
Vko 50, 2006 Muna ja munakello samassa kuoressa
•
Vko 50, 2006 Suussa sulavaa tietoa
•
Vko 51, 2006 Mätiä ei syödä kuin puuroa.
•
Vko 51, 2006 (jouluextra) Kalaruokaverkon postituslista.
•
Vko 52, 2006 Vuosi vaihtuu, mutta muuttuuko ruokatottumukset
Pariloitua lohta ja sitrus-piparjuurikastiketta
Ainekset
600 g lohi-, kirjolohi- tai taimenfileetä
2 kpl sitruunan mehu
1 appelsiinin mehu
0...
Lue lisää »
|
Etusivu
|
Kalaruokaaverkossa
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
2667824
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net