Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Nro 218 Onko kalaruuan ystävän syytä laihduttaa?   • Nro 219 Vajaasti hyödynnetty kala (roskakala)   • Nro 220 Lisääntyykö kirjolohi Suomessa?   • Nro 221 Kuka Suomessa kalastaa?   • Nro 222 Löydä elämäsi merkki   • Nro 223 Kuinka me suomalaiset jaksamme?   • Nro 224 Kansallinen häpeä   • Nro 225 Leipä, ravintomme kivijalka   • Nro 226 Maidossa 80 % kalsiumia   • Nro 227  Valkosipuliuute ja terveys   • Nro 228 Viljelty ruokasieni   • Nro 229 Oluiden aatelinen, Sininen   • Nro 230 Espanjassako vain tapaksia?   • Nro 231 Gastro 2008   • Nro 232 Kalastusrajoitus saimaannorpan puolesta   • Nro 233 Hauen kutu kiihkeimmillään   • Nro 234 Ahven kutee, grillit lämpenevät   • Nro 235 Kesäkalastus alkanut nihkeästi   • Nro 236 Kalajauhossa valkuaista 55-60 prosenttia   • Nro 237 Kalasta ruokaa-kurssi alkaa   • Nro 238 Kalastusterapiaa   • Nro 239 Lähiruoka on suomalaista   • Nro 240 Viisi maukasta juhannuskalareseptiä   • Nro 241 Helppo   • Nro 242 Ruoka entistä kalliimpaa   • Nro 243 Olemme ahkeria kierrättäjiä   • Nro 244 Muistutus lähiruoasta   • Nro 245 Hapero on mieto sieni   • Nro 246 Ahven parhaimmillaan   • Nro 247 Pakastetut elintarvikkeet   • Nro 248 Muikun mäti, kaivattu kaviaarimme   • Nro 249 Lipeäkalakausi alkoi Pyhäinpäivästä   • Nro 250 Kotimaisen maidon tulevaisuus   • Nro 251 Muhkea jouluruokapaketti-jokaiselle jotakin   • Nro 252 Taatto läksi, läksi innoissaan...   • Nro 253 Uusi vuosi, uudet reseptit 

Nro 226 Maidossa 80 % kalsiumia









Tiedotteemme avautuivat ja uusiutuivat.
Talvikautena julkaisemme viikkotiedotteet tiistaisin. Kalastuskauden aikana (touko-lokakuu) julkaisemme viikkotiedotteet perjantaisin. Kalenterikuukausittain tiedotteet ovat avoimia kaikille, jonka jälkeen ne avautuvat verkkotunnusten haltijoille.






Mitä menettävät henkilöt, jotka eivät nauti maitoa?

Ennen kuin sukellamme syvemmälle maintoanalyysiin todettakoon kuinka mainio janojuoma maito on. Viereinen kuva kertoo maidossa olevan vettä peräti 87 prosenttia.



On olemassa rasvaa ja rasvaa. Erilaisissa tuotemainoksissa kerrotaan ruoka-aineen sisältävän sen ja sen verran rasvaa, mutta asiasta ei liene tietoa tai siitä ei haluta kertoa, mistä rasvasta on kysymys. Me kalaruoan ystävät tiedämme, että kalan rasvat ovat vesiliukoisia rasvoja. Samoin ovat maidon rasvat.
Lue koko artikkeli.




Lyhyesti









Tuoreimmat kalaruokaohjeet (lisätty 1.3.2008)




Anjovispaistos

Konjakkisuolattu (kirjo) lohi

Lohta ja purjoa







INFO




Helmikuun tiedotteet sulkeutuivat 4.3.2008 ja ovat luettavissa verkkotunnukset lunastaneilla.

Madeiran palkintomatka on arvottu
Madeiran matkan tekevät maaliskuussa pariskunta Ylöjärveltä. ONNITTELEMME!


TAKAISIN

Liity tästä Kalaruokaverkkoon ja pääset suljetuille sivuillemme.

Ellet halua jatkossa vastaanottaa ajankohtaista tietoa kalasta ja kalaruoasta peru postitus
tästä.

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2476348
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net