Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Nro 254 Älä kailota-kampanja, Keliakia   • Nro 255 Ilmastonmuutos ja kalat   • Nro 256 Kala nimeltä ankerias   • Nro 257 Kala nimeltä made   • Nro 258 Kala nimeltä silakka   • Nro 259 (extra) Porvoon valtiopäivät vuonna 1809   • Nro 259 Kala nimeltä turska   • Nro 260 Hauki on kala   • Nro 261 Itämeri, meidän meri   • Nro 262 Rautanaula kaurapuurossa   • Nro 263  Ahven on kuin Paavo   • Nro 264 Ehjä kala on särki   • Nro 265 Grillaus I   • Nro 266 Keveitä juhannusruokia   • Nro 267 Herkullista heinäkuuta 1/2   • Nro 268 Herkullista heinäkuuta 2/2   • Nro 269 Sadonkorjuun aika lähestyy   • Nro 270 Arvaa ellet tiedä, mahtavat palkinnot   • Nro 271 Lohi vs lenkkimakkara   • Nro 272 Mustekala auton katolla   • Nro 273 Entistä ehompi tarjous   • Nro 274 Pyyn valmistusohjeet   • Nro 275 Saulisiika vaikuttaa Arkadianmäellä   • Nro 276 Taattoin pikku katiska   • Nro 277 Ennen joulua   • Nro 280 Hyvää uutta kalaruokavuotta 

Herkullista heinäkuuta 1/2




Jätämme enimmät puheet rannalle ja julkistamme molemmissa heinäkuun tiedotteissamme ennen syömättömiä tuoreita reseptejä.



Täytetyt tomaatit

  • 4 - 6 kookasta tomaattia
  • 1 sipuli
  • 3 - 5 dl sieniä(kantarelleja, haperoita, tatteja)
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 100 g palvikinkkua

Tässä koko ohje>>


Brushcetta

  • 250 g kuorittuja raparperipaloja (4 - 5 nuorta vartta)
  • 1 hienonnettu sipuli •pala chilipalkoa
  • 1 rkl sokeria
  • oliiviöljyä
  • 200 g vuohen- tai lampaanmaitojuustoa
  • 8 maalaisleipäviipaletta tai ruisleipää
  • suolaa, mustapippuria
  • tuoretta basilikaa


Tässä koko ohje>>

Piparjuurihauki

  • noin 1 ½ kg:n perattu hauki
  • 1 ½ L vettä
  • 1 rkl suolaa
  • 10 maustepippuria

    Piparjuurikastike:
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 4 dl kalan keitinlientä
  • ½ dl ruokakermaa
  • 1-2 tl piparjuurikastiketta

    Lisäksi:
  • tilliä
  • ruohosipulia
  • kovaksi keitetty muna


Tässä koko ohje>>

Kesäkeitto

  • 3 porkkanaa
  • 2 dl herneitä tai sokerihernepalkoja
  • 6 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • ripaus sokeria
  • 1 pieni kukkakaali
  • 5 varhaisperunaa
  • nippu tuoretta pinaattia
  • 6 dl maitoa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl voita
  • tilliä
  • ruohosipulia
  • persiljaa

1. Kuori ja viipaloi porkkana.

Tässä koko ohje>>

Toisessa heinäkuun tiedotteessamme muunmuassa silliä, possua ja lammasta sekä Toast Skagen (tansakalaistyyppinen voileipä).


Vain verkkotunnuksilla

Kasvukausi pidentyy ja talvet leudontuvat, joten maassamme menestyy tulevaisuudessa monia sellaisia lajeja, jotka aiemmin ovat tuhoutuneet kylmän kauden aikana.
Lue lisää >>






 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2394354
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net