Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Nro 282 Suolaa, suolaa, vähemmän suolaa   • Nro 283 Isoäidin silakkalaatikko kuvin ja sanoin   • Nro 284 Blinittääkö    • Nro 285 Suola kalassa puhuttaa   • Nro 286 Onko Jari Tervo vain pervo   • Nro 287 extra Sydänviikko 20 vuotta   • Nro 287 Julma huhtikuu   • Nro 288 Ruokaperinteemme   • Nro 289 Äitien tekemää ruokaa   • Nro 290 EVIRAn leipoma kalakukko puhuttaa   • Nro 291 Juhannusta 2010   • Nro 292 Sisäinen hyvinvointi näkyy kauas   • Nro 293 Lähiruokaa vai likimainruokaa?   • Nro 294 Silakkasoppa kouluihin   • Nro 295 Pidä huolta sydämestäsi   • Nro 296 Jouluksi kotiin   • Nro 297 Joulukalat 2010 

Jouluksi keittiöön ja tarjoiluun



Tuorein tiedote on kaikkien vapaasti luettavissa ja uuden tiedotteen julkaisun jälkeen aikaisempi avautuu vain verkkotunnusten haltijoille.



Joulun tunnelmaa luovat hyvä ruoka, kaunis kattaus ja hyvä seura.

Miten edistyy talven tulo vai joudummeko kahlaamaan polviin asti ulottuvassa märässä loskassa? Joulu kuitenkin yllättä aina. Hanki ajoissa jotain uutta ja kivaa jouluksi kotiim tai lahjaksi läheisille. Samalla sinulle tarjoutuu oiva tilaisuus tukea suomalaista kalaa.(napsauta kuvaa joulupöydästä, näet sen suurempana)




Kata kauniisti!

Kaadin

Tämä pikkukaadin/kermanekka on vetoisuudeltaan ½ litraa ja sopii hyvin maidolle tai kermalle kahvipöytään.
Sopii hyvin joulupöydän kinkkukastikkeelle!!

Hinta 5,60 €/kpl. Tuote nro 0212


Tilaa tästä



Ketsupin valmistus


Aloita jouluvalmistelut tekemällä ketsuppia joulupöytään!



    Tarveaineet:
  • 4 kg tomaatteja
  • 500 g sipulia
  • 500 g sokeria
  • 2,5 dl omenaviinietikkaa
  • 2 dl öljyä
  • 2 dl etikkaa
  • 4 laakerinlehteä
  • 6 sinapinsiementä
  • 1 tl kuminaa
  • 6 maustepippuria
  • 150 g suolaa


    Valmistus:
  1. Pane kattilaan 4 laakerinlehteä, 6 maustepippuria, 6 sinapinsiementä ja 1 tl kuminaa. Lisää 2,5 dl omenaviinietikkaa.
  2. Kuumenna seos lähes kiehuvaksi. Siivilöi mausteet liemestä.
  3. Lohko 4 kg tomaatteja ja kuumenna ne hitaasti, kunnes kuoret irtoavat ja soseuta ne siivilän läpi painelemalla tai monitoimikoneessa.
  4. Pehmitä 500 g sipulia pienessä vesimäärässä ja soseuta sekin. Lisää sipulisoseeseen 500 g sokeria, 150 g suolaa, 2 dl öljyä ja 2 dl etikkaa.
  5. Keitä hetki alhaisella lämmöllä koko ajan sekoittaen.
  6. Yhdistä tomaattisose sipuliseokseen, kuumenna sekoitellen kiehuvaksi ja lisää maustettu etikka.
  7. Keitä hiljalleen, kunnes ketsuppi on riittävän paksua (puolisen tuntia).
  8. Tölkitä



TARJOILUVATI
Tässä perinteinen ravintolaklassikko, teräksinen tarjoiluvati. Vati on ellipsin muotoinen (50 x 33 cm). Kata kalaruoka-annos tai porsaankyljykset kauniisti vadille. Sopii hyvin pienehkölle kinkulle!

Vadin hinta 19,30 €/kpl
Tuote nro 0201

Tilaa tästä






MAUSTEIKKO


Tämä mausteikko on kätevä nostaa pöytään ja pois. Mausteikkoon kuuluu kolme sirotinta, esimerkiksi suolalle, sokerille ja valkopippurille.


Mausteikon
hinta 9,90 €/kpl


Tuote nro 0204

Tilaa tästä




Yhteistyössä



Verkkokauppa




Jaakko Raholan linkit:

www.ruokasanastot.net

Viinisuosituksia







Haluatko nähdä elävän Saimaannorpan?

Lähde melontaretkelle Koloveden luonnonkauniisiin maisemiin,
norpan kotivesille, yövy luonnonhelmassa, nauti kesästä.



Olemme avanneet yhteistyön
Reetan reseptit
kanssa. Kalaruokaohjeet ovat sitä omintamme, mutta muista ruoka-aineista valmistettavien ruokien maukkaita reseptejä löydät Reetalta. Reetan reseptejä löydät myös hyvinvarustetuista marketeista.











EU-nimisuojat (hyväksytyt)


Aceite de Mallorca (Aceite Mallorquín, Oli de Mallorca, Oli Mallorquí) - Caciocavallo Silano - Traditional Grimsby Smoked Fish - Holsteiner Karpfen - Volailles du Gatinais - Avgotaracho Messolongiou






Kuinka toimin sen jälkeen, kun olen liittynyt Kalaruokaverkkoon ja saanut paluuviestinä oman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Löydät jokaiselta sivulta kuvan mukaisen kirjautumisvalikon jokasijaitsee verkkosivun oikeassa yläkulmassa. Sinun on vasemmapuoleiseen ikkunaan kirjoitettava saamasi käyttäjätunnus ja oikeanpuoleiseen ikkunaan saamasi salasana. Tämän jälkeen klikkaat painiketta "Kirjaudu", edellinen valikko häviää, tilalle ilmestyy teksti "logout" ja kaikki Kalaruokaverkon sivut aukeavat selattavaksesi.


Vuosi 2011



Voidaksemme ylläpitää kotisivujamme ja päivittää niitä, olemme päättäneet (Pyy, Nikkilä, Silvennoinen, Karjalainen) Kalaruokaverkon tukimaksuksi € 18,70 (2011). Muistutamme tuoreimmista ohjeista. Ne saat suoraan sähköpostiisi.
Varmista tästä kuluvan vuoden tiedotteiden saanti sekä verkkotunnustesi voimassaolo. Keräystilimme numero 800018-70465565. Merkkaa maksukuittiin "uutiskirjeet 2011".


EXTRA

Kaikille tämän lokakuun ja marraskuun aikana vuoden 2011 Kalaruokaverkon tukimaksun maksaneille postitamme lahjaksi Design Jaakko Kolmonen kalapiikin (arvo 6,50 €).





LASINPIDIKE


Tämä lasinpidike kiinnitetään ruuvikiinnityksellä hyllyn alapinnalle ja on tarkoitettu jalallisille laseille. Vie tilan pois komerosta. Kiva sisustuksellinen yksityiskohta.


Lasinpidikkeen hinta 24,80 €/kpl
Tuote nro 0213
Tilaa tästä





takaisin alkuun

Liity tästä Kalaruokaverkkoon ja pääset suljetuille sivuille, olet postituslistallamme, joka takaa sinulle tuoretta tietoa elintarvikkeista sekä tuoreimmat reseptit.

Ellet halua jatkossa vastaanottaa ajankohtaista tietoa kalasta ja kalaruoasta peru postitus
tästä.

 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2745884
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net