Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kalakukon kivulias tie Brysseliin   • Täyssäilyke   • Afroditen auringon alla   • Madetta ja valkoviiniä   • Maksaa kartanon tapaan   • Broilerinfileet käärittynä Parman kinkkuun   • Vielä ehtii nauttia talviherkkua blinejä!   • Rautapannun hehkutus   • Aromikas kuorrute viimeistelee kuhafileen   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Hirvimakkara on hyvin miedon makuista   • Aromikas kuorrute viimeistelee karitsanfileen   • Rapeakuorisen siian lisukkeeksi katkarapupasta   • Viisi herkullista juhannusreseptiä   • Kevyesti savustettu ja paistettu siika kesäisellä kukkakaali-perunalisäkkeellä   • Ravuilla herkuttelu on yksi kesän kohokohta   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Avocado-katkarapu tournedos   • Syyskalastus 2016 alkanut   • Lohikalojen syysrauhoitus alkanut   • Kylmäsavukirjolohi   • Grillatut lampaankyljykset saavat seurakseen täytettyä munakoisoa    • Rapeaksi paistetut kampasimpukat lepäävät mehevällä kurpitsarisotolla   • Muikun jäänalta nuottaus nykymenetelmin   • Erilainen joulukattaus 2016 


Aurajuustokuha




Lohikalojen syysrauhoitus alkanut




hovinsalon.fi


syyskuu I 2016




Lohikalojen syysrauhoitus alkanut




Lohi ja taimen ovat rauhoitettuja syys-, loka- ja marraskuun ajan joissa ja puroissa. Siialla on vastaava rauhoitus mereen laskevissa joissa ja puroissa. Rauhoitetun kalan pyydystäminen, myynti ja sellaisten pyydysten käyttö, jotka erityisesti soveltuvat sen pyydystämiseen, on rauhoitusaikana kielletty.


Uuden kalastuslain myötä uusina säädöksinä astuivat voimaan jokisuu- ja jokialueen verkkokalastuskiellot. Meressä kilometriä lähempänä vaelluskalavesistöön kuuluvan joen suuta on kalastaminen verkolla kielletty 15. päivästä elokuuta 31. päivään lokakuuta. Vaelluskalavesistöön kuuluvassa joessa kalastus verkolla on kielletty elokuun 15. päivästä marraskuun 30. päivään.





Aurajuustokuha




Näissä kuvissa kuha on ensin pyydystetty verkoilla, jonka jälkeen kuolinjäykkä kala fileerattu.
Maustetut annospalat on aseteltu kuumuutta kestävään uuni vuokaan ja niiden päälle on murustettu aurajuustoa hellällä kädellä (voimakas).
Tässä kuha-annokset ovat olleet uunissa 175-asteessa 20 minuuttia, jonka jälkeen vuokaan on lisätty ranskankermaa 1½ dl. Kypsyminen on saanut vielä jatkua uunissa 10 minuuttia.
Aurajuustokuharuoka on kypsä ja valmis tarjottavaksi.
Annoksen lisukkeeksi sopii erinomaisesti itsevalmistettu perunamuhennos.

Ruokarenkaan tiedotteet; tietoa terveellisestä ruoasta ja uudet reseptit postilaatikkoosi. Maksat kerran ja kuulut Hovinsalon ruokarenkaaseen. Keräystilimme numero on FI16 5042 0020 0353 65 - summa 22,00 € NYT VAIN 11,00 € tai liity tästä. Tehdään hyvää yhdessä!




Kuulaita syyspäiviä kaikille

Hovinsalon.fi/ruokarengas tiedotteet

hovinsalon.fi
Heikki Karjalainen


Jos et enää halua vastaanottaa tiedotteita, vastaa tähän viestiin otsikolla POISTA.




 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2576818
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net