Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kalakukon kivulias tie Brysseliin   • Täyssäilyke   • Afroditen auringon alla   • Madetta ja valkoviiniä   • Maksaa kartanon tapaan   • Broilerinfileet käärittynä Parman kinkkuun   • Vielä ehtii nauttia talviherkkua blinejä!   • Rautapannun hehkutus   • Aromikas kuorrute viimeistelee kuhafileen   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Hirvimakkara on hyvin miedon makuista   • Aromikas kuorrute viimeistelee karitsanfileen   • Rapeakuorisen siian lisukkeeksi katkarapupasta   • Viisi herkullista juhannusreseptiä   • Kevyesti savustettu ja paistettu siika kesäisellä kukkakaali-perunalisäkkeellä   • Ravuilla herkuttelu on yksi kesän kohokohta   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Avocado-katkarapu tournedos   • Syyskalastus 2016 alkanut   • Lohikalojen syysrauhoitus alkanut   • Kylmäsavukirjolohi   • Grillatut lampaankyljykset saavat seurakseen täytettyä munakoisoa    • Rapeaksi paistetut kampasimpukat lepäävät mehevällä kurpitsarisotolla   • Muikun jäänalta nuottaus nykymenetelmin   • Erilainen joulukattaus 2016 

Erilainen joulukattaus




hovinsalon.fi


joulutiedote 2016



Erilainen joulukattaus




Joillekin ei sovi raskaat jouluruuat. Lanttulaatikko saattaa olla vatsalle liian raskasta nautittavaa. Jotkut kaihtavat joulukinkkua kovine rasvoineen. Lähdetään siis kattamaan joulupöytä uudella mielikuvituksellisella tavalla. Pieneen talouteen kalkkuna saattaa olla liian runsas entä jos sen sijaan valmistaisimme uunibroilerin.




(suurenna kuva sitä klikkaamalla)



Ranskalainen joulu


Joittenkin mielestä saattaa ranskalainen joulumiljöö ja kattaus näyttää liian pramealta. Jotain kuitenkin saatamme siitä ottaa omaan joulukattaukseemme. Tässä pöydän peittää maahan ulottuva syvän sininen liina sekä pienempi valkoinen pitsiliina. Alusliinan sininen toistuu kukka-asetelman rusetissa sekä leipälautasissa. Lasit on katettu pöytään ranskalaisittain eli vesilasi on lasistossa äärimmäisenä vasemmalla ja samppanjalasi sen vieressä.


Alkuruokana tarjotaan konjakkisuolattua kirjolohta ehkä myös kylmäsavukirjolohi-munakasrullaa sekä maksapateeta ja viinirypäleitä seuraa uunibroileri mannermaisen kalkkunan sijaan ja täytteenä voisi olla meikäläisittäin luumuja ja omenanlohkoja. Sitten onkin juustotarjottimen vuoro ja makuaistit puhdistaa kevyt välisalaatti. Jälkiruokana voisi olla jouluhalko.



Mikä on mielipiteesi tämän tiedotteen sisällöstä. Tykkää tai purnaa, tieto tulee suoraan Heikin postilaatikkoon. PALAUTE.



 

Hyvää Joulua ja rauhallista Uutta Vuotta!

Hovinsalon.fi/ruokarengas tiedotteet

hovinsalon.fi
Heikki Karjalainen


Ruokarenkaan tiedotteet; tietoa terveellisestä ruoasta ja uudet reseptit postilaatikkoosi. Maksat kerran ja kuulut Hovinsalon ruokarenkaaseen. Keräystilimme numero on FI16 5042 0020 0353 65 - summa 22,00 € NYT VAIN 11,00 € tai liity tästä. Tehdään hyvää yhdessä!



Jos et enää halua vastaanottaa tiedotteita, vastaa tähän viestiin otsikolla POISTA.



 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2454549
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net