Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Talvinen kalaruoka made. Oletko valmis?   • Kalastusluvat yli 65 v   • Kalatalouden Keskusliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi Vesa Karttunen   • Aromikas lammaspata viimeistellään chorizolla ja feta-juustolla   • Myyntitiski palaa Alkoon   • Keskikesän juhla   • Onni yksillä, kesä kaikilla   • Hunaja-etikkaglaseerattua kananpoikaa   • Parhaat palat pihveiksi 

Onni yksillä, kesä kaikilla




hovinsalon.fi


heinäkuu 2017



Onni yksillä, kesä kaikilla!




Avocado-Katkarapusalaatti


Ainekset:


  • 50-60 jättikatkarapua (kokonaista)
  • 2 avocadoa
  • salaattia (frisee, rucola, sidesalaatti)
  • oliiviöljyä
  • 1 limesitruunan mehu
  • punaviinietikkaa
  • mustapippuria
  • parmesan -juusto lastuja


Valmistus:


Kuori katkaravut. Pese salaatit ja kuivaa hyvin. Leikkaa avocadot kahtia ja poista kivi. Pyöräytä lusikalla avocadon liha pois kuoresta yhtenä kappaleena. Leikkaa avocado siivuiksi pituussuuntaan. Revi salaatti ja sekoita kulhossa oliiviöljyn, lime- mehun ja punaviinietikan kanssa. Lisää ravut, avocadoviipaleet, mausta pippurilla ja tarkista suola. Nostele lautasille ja lisää parmesan-lastuja päälle.


Tästä tähän ja muihin katkarapuohjeisiin




Hyvää kesän jatkoa!

Hovinsalon.fi/ruokarengas tiedotteet

hovinsalon.fi
Heikki Karjalainen.


Ruokarenkaan tiedotteet; tietoa terveellisestä ruoasta ja uudet reseptit postilaatikkoosi. liity tästä. Tehdään hyvää yhdessä!



Jos et enää halua vastaanottaa tiedotteita, vastaa tähän viestiin otsikolla POISTA.



 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2745847
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net