Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuinka onnistuu mateen kutu?   • Akvaviittigraavattua lohta   • Maksalaatikko   • Punaviini / IGT Puglia / Apulia, Italia   • Karjalanpaisti   • Kalassa parempi proteiinikoostumus kuin lihassa   • Vuoden viiniravintola 2018: Muru   • Jouluruoat 2018 I 

Akvaviittigraavattua lohta




hovinsalon.fi


huhtikuu 2018




Keväinen kevyt alkupala - Akvaviittigraavattua lohta




Akvaviittigraavattua lohta

  • 400 g lohta
  • 3 rkl puolikarkeaa merisuolaa
  • 2 rkl sokeria
  • tillihaketta
  • 2 cl akvaviittiä


     
    Sinappimajoneesi

  • 3 rkl majoneesia
  • 1 rkl Dijon-sinappia


Poista lohesta selkäruodot. Levitä lohen pinnalle suola, sokeri ja tillinvarsia. Valele päälle akvaviitti. Laita jääkaappiin suolaantumaan yli yön. Leikkaa ohuen ohuita siivuja ja tarjoa sinappimajoneesin kera.


Sinappimajoneesi-valmistus
Sekoita ainekset keskenään ja pursota pursotinpussilla kauniisti lohen päälle.


 Antti Vahtera


Katso myös toinen varteenotettava vaihtoehto


Raikas lohi- parsacoctail




Kuva suurenee klikkaamalla

Ruokarenkaan tiedotteet; tietoa terveellisestä ruoasta ja uudet reseptit postilaatikkoosi. Pyrin julkaisemaan tänä vuonna 2018 kymmenen kuukausitiedotetta. Tue kalan menekkiä ruokavaliossa ja näiden tiedotteiden lähettämistä osaltasi! Keräystilimme pankkitilimme numero on FI16 5042 0020 0353 65 - summa 22,00 € NYT VAIN 11,00 € tai maksamaan pääset myös tästä.


Kesää kohti!

Hovinsalon.fi/ruokarengas tiedotteet

hovinsalon.fi
Heikki.Karjalainen@hovinsalon.fi


Jos et enää halua vastaanottaa tiedotteita, vastaa tähän viestiin otsikolla POISTA.




 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2454683
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net