Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuinka onnistuu mateen kutu?   • Akvaviittigraavattua lohta   • Maksalaatikko   • Punaviini / IGT Puglia / Apulia, Italia   • Karjalanpaisti   • Kalassa parempi proteiinikoostumus kuin lihassa   • Vuoden viiniravintola 2018: Muru   • Jouluruoat 2018 I 

Maksalaatikko




hovinsalon.fi


Tiedote lokakuu I




Isoäidin maksalaatikko




Valmistusohje
2 dl puuroriisiä
5 dl vettä
1 ½ tl suolaa
7 dl maitoa
1-2 sipulia
1 rkl öljyä
2 munaa
2 dl maitoa
½ dl siirappia
1 dl rusinoita
valkopippuria
ripaus meiramia
300 g jauhettua naudanmaksaa
(pinnalle voinokareita)
Pane riisi kiehumaan suolalla maustettuun veteen ja keitä kunnes vesi on imeytynyt.
Kaada maito joukkoon ja anna puuron hautua kypsäksi miedolla lämmöllä puolisen tuntia.
Hienonna sipuli ja lisää puuroon joko öljyssä haudutettuna tai raakana.
Sekoita munien rakenne rikki, lisää joukkoon 2 dl maitoa ja lisää seos puuroon.
Lisää siirappi, rusinat, mausteet ja jauhettu maksa puuron joukkoon.
Kaada seos voideltuun vuokaan. Jos haluat, pane pinnalle pari kolme voinokaretta.
Kypsennä noin 180°C:ssa reilun tunnin ajan.


suurenna kuva sitä klikkaamalla

Mikä on mielipiteesi tämän tiedotteen sisällöstä. Tykkää tai purnaa, tieto tulee suoraan Heikin postilaatikkoon. PALAUTE.




Terveellistä ja hyvän makuista kevättä!

HOVINSALON LAMPOLA/ruokarengas tiedotteet

Hovinsalon lampola
Heikki Karjalainen


Liity Hovinsalon Lampolan Ruokarenkaaseen ja olet tiedotteittemme postituslistalla. Keräystilimme numero on FI16 5042 0020 0353 65 - summa 22,00 € NYT VAIN 11,00 € tai liity tästä. Tehdään hyvää yhdessä!


Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjeitä, vastaa tähän viestiin otsikolla POISTA.




 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2745842
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net