Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 

Paistettua madetta Florentine



Nyljetty made leikataan nivelien kohdalta paloiksi ja maustetaan valkopippurisuolalla.
Kastetaan vatkattuun munaan ja pyöritellään ohrajauhoissa. Paistetaan runsaassa voiöljyseoksessa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.


Florentine:
1. Pussi pakastepinaattia freesataan voilla ja puuteroidaan vehnäjauhoilla. (n.1 rkl).
2. 2 dl vispattua kuohukermaa lisätään ja haudutetaan kymmenisen minuuttia sekoitellen.
3. Maustetaan siirapilla, muskotilla, suolalla maun mukaan.

Lisänä bataattimuusia sipulin kera.

Wiljam Pyy
keittiömestari - cordon bleu




 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475141
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net