Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 

Paavon ahvenrullat



(4-6 annosta)


  • n. 600 g nahattomia ahvenfileitä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 150 g kylmäsavustettua kirjolohta hienonnettuna
  • 1/2 prk (100 g) sinihometuorejuustoa
  • ½2 dl tilliä hienonnettuna

    Sitruunakastike:
  • 1/2 sipulia hienonnettuna
  • 1/4 dl sitruunamehua
  • 1 prk (2 dl) ranskankermaa
  • 1 dl vettä
  • 1/2 kalaliemikuutiota
  • 1 1/2 rkl vehnäjauhoja
  • ripaus chilimaustetta
  • tilliä hienonnettuna

      Valmistus:
      1. Levitä ruodottomat ahvenfileet työlaudalle (nahkapuoli alaspäin). Sekoita lohi ja juusto keskenään. Mausta tillillä. Levitä lohitahna ahvenfileille. Kääri fileet rulliksi tai käännä vastakkain.
      Nostele voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia. Peitä kypsymisen puolessa välissä foliolla.
      2. Valmista kastike hauduttamalla sipulia rasvassa. Lisää joukkoon sitruunamehu, ranskankerma, vesi ja liemikuutio.
      3. Suurusta kastike maustamalla se ja viimeistelemällä tillillä.


      Tarjoa rullia sitruunakastikkeen keitettyjen perunoiden ja punajuuripyreen kanssa.





 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2403886
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net