|
Etusivu
|
Kalaruokaverkko
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
Kirjaudu sisään:
Liity tiedotteiden postituslistalle
Keväinen lämminsavulohikulho
4 annosta
4 munaa
300 - 400 g lämminsavulohta
sitruunamarinoitua perunasalaattia
tillikurkk...
Lue lisää »
•
Liity kalaruokaaverkossa tiedotteiden postituslistalle
•
Suomalainen kalakauppa
•
Suomalainen elintarvikekauppa
•
Suomen kalatalous & kalan kulutus
•
Suomalainen ruoka & ruokakulttuuri
•
Luonto
•
Tuontikaloja
•
Kalan käsittely kalaruoaksi
•
Hiilihydraatti, info
•
KALASTUS
•
Terveelliset elintarvikkeet
•
Turvalliset elintarvikkeet
•
Kalansaaliiden vaihtelut
•
Kalan kasvatus – tulevaisuuden proteiininlähde
•
EU-nimisuojat
•
Miten Suomessa syödään?
•
Hapatettu kala (Hapansilakka, surströmming)
•
Lipeäkalan valmistus
•
Kalainfo, muut
•
Viini-info
•
Kokkikolmonen
•
Ravinto (kala) & Terveys
•
Luomuraaka-aine & luomuruoka
•
Henkilögalleria
•
Ruokasienet
•
Kalastus maailman merillä
•
Maapallon kaloja
•
Ajankohtaistietoa
•
Kalakaupan ihanuus ja kurjuus
•
Helsingin silakkamarkkinat 2006
•
Turun silakkamarkkinat 2006
•
Kalatiskejä 2007
•
Kalakauppiaalla on jouluna paras apaja
•
Pangasiustarjous 14.1., 17.1.2008
•
Kalaherkut Nygren, Tampere
•
Norjalaisen kassilohen invaasio
•
Kalakauppa on luottamuskauppaa
•
Helsingin silakkamarkkinat 2014
Sinulla ei ole voimassa olevia verkkotunnuksia tai ne ovat vanhentuneet.
Tästä verkkotunnukset paluuviestinä
Pariloitua lohta ja sitrus-piparjuurikastiketta
Ainekset
600 g lohi-, kirjolohi- tai taimenfileetä
2 kpl sitruunan mehu
1 appelsiinin mehu
0...
Lue lisää »
|
Etusivu
|
Kalaruokaverkko
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
2728799
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net