Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Chaine de Rôtisseurs   • Terveellinen suomalainen ruokavalio päihittää välimeren ruokavalion   • Suomalaisen ruoan puolesta   • Jari Tervon kolumni   • Maaseudun Tulevaisuus tutkimus   • Kettiömestari Eero Mäkelä   • Vuoden 2011 Hovimestari Jani Nurminen   

Maaseudun Tulevaisuus tutkimus



Kuluttajat arvostavat edelleen kotimaisista raaka-aineista Suomessa valmistettuja elintarvikkeita. Ruoan kotimaisuutta pitää erittäin tai melko tärkeänä yli 80 prosenttia suomalaisista kuluttajista, selviää Maaseudun Tulevaisuuden teettämästä kyselystä.
Sen sijaan kyselyyn vastanneet eivät pitäneet kovin tärkeänä sitä, kuka suomalaista ruokaa valmistavan yrityksen omistaa.
Naisille elintarvikkeiden kotimaisuus on tärkeämpää kuin miehille, ja erityisen paljon asiaan kiinnittävät huomiota yli 35-vuotiaat kuluttajat.
Kuluttajia kiinnostaa myös tuotteen hinta. Edullisinta vaihtoehtoa piti tärkeänä yli 60 prosenttia vastaajista.
Gallup Elintarviketiedon tekemään kyselyyn vastasi yli 1 100 täysi-ikäistä henkilöä. Viljelijöitä vastaajissa oli yhdeksän, mikä vastaa heidän osuuttaan väestöstä.

Turun Sanomat 21.03.10



 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2308459
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net