Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Chaine de Rôtisseurs   • Terveellinen suomalainen ruokavalio päihittää välimeren ruokavalion   • Suomalaisen ruoan puolesta   • Jari Tervon kolumni   • Maaseudun Tulevaisuus tutkimus   • Kettiömestari Eero Mäkelä   • Vuoden 2011 Hovimestari Jani Nurminen   

Vuoden 2011 Hovimestari Jani Nurminen


Kilpailu vuoden 2011 Hovimestarista käytiin perjantaina 28.10.2011 Ravintola Pääpostissa Helsingissä. Gaalaillallisen yhteydessä järjestetyssä finaalissa kamppaili kahdeksan kilpailijan semifinaalista jatkoon päässeet Heli Jääskeläinen (Kosmos, Helsinki ) Reeta Karvonen (Hullu Poro, Kittilä ) Miia Sironen, (Pöllövaari, Jyväskylä ) ja Jani Nurminen, joka toimii freelancerina pääkaupunkiseudulla.

Pääpalkintona voittaja pääsee pääsponsori Haugen-Gruppen Oy Launer Wine & Spritsin järjestämälle opintomatkalle Castillo Pereladan viinitilalle Espanjaan, Kataloniaan.
Kilpailun suojelijana toimi Finavian toimitusjohtaja Juha-Pekka Pystynen.

Finaalissa suoritettiin neljä tehtävää:

  1. Luovuutta, inspiraatiota ja rohkeutta etsittiin tehtävässä jossa piti valmistaa ruoka-annos poron ulkofileestä kypsentämällä ja liekittämällä.
  2. Kilpailijat kattoivat kukin pöydän teemalla Suomi Design 2012. Tehtävässä tuli käyttää Fiskars-konsernin astioita aterimia ja laseja.
  3. Yhtenä tehtävänä oli epävarman asiakkaan opastaminen tilaisuuden järjestelyissä.
  4. Persoonallisuutta, faktatietojen ja elämyksen myymistekniikkaa mitattiin tehtävässä jossa kilpailija kertoi oman työpaikkansa historiasta

Illan juonsi Radio Novan Tero "Salsa" Sinisalo.


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2112216
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net