Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vertaile eri elintarvikkeiden hiilihydraattimääriä   • Marco Bjuström, ei hiilareita eikä lisäaineita   • Hiilihydraatit, ystävä vai vihollinen? 

Sienitietoa


Tervehdys Jaakko,
tatteja pitäisi päästä nyt viimeistään poimimaan ja viime vuonna löytämäni lampaankääpä oli maukas tuttavuus. Pieniksi sokeripalan kokoisiksi paloiksi, kuivalla pannulla kevyt lämmitys nesteen poistamiseksi, eikä muuta kuin annaospusseina pakkaseen. Teinkö oikein?

terv Heikki

Kääpäjuttu on ihan oikein.
Jos kääpästä tai esim. kanttarellista tekee pakastamisen jälkeen kastiketta, kannattaa sienet kuumentaa pannulla tai kattilassa niin, että ne uivat omassa liemessään. Senjälkeen pakastaa sienet liemineen. Näin ne säilyvät hyvin. Sulattamisen jälkeen voi sitten sienilientä käyttää kastikkeeseen osana liemestä.
jaaakko
____________________________________________________________________
Jaakko Kolmonen
Opetusneuvos, Keittiömestari

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2626401
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net