Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 

Paistetut lohiperhoset




  • 600 g lohi- tai kirjolohifileetä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • ripaus suolaa
  • ripaus valkopippuria myllystä
    Paístamiseen:
  • voita

1. Valitse lohifileestä keskikohta tai kirjolohen paksua selkää. Leikkaa filee neljään osaan. Tee jokaiseen keskelle poikittainen viilto nahkaan asti, mutta älä leikkaa sitä poikki. Käännä viipaleet perhosen muotoon nahkapuolet vastakkain.
2. Sivele perhoset molemmin puolin öljyllä. Sekoita suolaan pippuri ja ripottele kalan pintaan.
3. Kuumenna voi pannussa ja paista perhoset siinä kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Paistamisaika on noin neljä minuuttia kalan paksuudesta riippuen.
4. Tarjoa lisänä tartarkastiketta, keitettyjä pieniä perunoita ja kasviksia.

 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475118
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net