Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 

Sahramilla maustettu särkikeitto



(3 - 4 annosta)

  • 4 dl kalalientä
  • 4 rkl kuivaa valkoviiniä
  • 0,5 g (1 pss) sahramia
  • 2 isoa perunaa, veneen muotoisina lohkoina
  • 6 kpl minitomaatteja halkaistuna
  • 8 lohkoa kurkkua veneen muotoisina
  • viinisuolaheinää
  • basilikaa
  • 1 tlk säilykesavusärkeä

Keitä perunalohkoja kalaliemessä 15 minuuttia. Lisää valkoviini, kasvikset ja sahrami. Hauduta keittoa 3 minuuttia, lisää särkipalat ja jatka haudutusta 2 minuuttia.

Ohjeen alkuperä: Erinomaista Etelä-Savosta


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475162
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net