Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Juuresmuusi   • Lanttu-appelsiiniraaste   • Uunipunajuuret   • Haudutettu purjo   • Ruohosipuli-tillivoi   • Pottuvoi   • Täytetyt tomaatit   • Aurinkokuivatut tomaatit   • Nami, nami porkkanaa   • Sitruunamarinoitua fenkolia   • Porkkanapyree   • Munakoisoa irakilaiseen tapaan   • Latva-artisokan keittäminen  

Haudutettu purjo




  • 200 g pieniä purjoja
  • vettä
  • 2 rkl voita
  • suolaa

Leikkaa purjot tarvittaessa kahteen tai kolmeen osaan ja laita kattilaan. Lisää vähän vettä, voita ja suolaa. Laita kansi tai folio päälle ja hauduta miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Siivvilöi vesi pois ja laita tarjolle.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457276
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net