Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Juuresmuusi   • Lanttu-appelsiiniraaste   • Uunipunajuuret   • Haudutettu purjo   • Ruohosipuli-tillivoi   • Pottuvoi   • Täytetyt tomaatit   • Aurinkokuivatut tomaatit   • Nami, nami porkkanaa   • Sitruunamarinoitua fenkolia   • Porkkanapyree   • Munakoisoa irakilaiseen tapaan   • Latva-artisokan keittäminen  

Ruohosipuli-tillivoi




  • 1-2 rkl vettä
  • 100 g normaalisuolaista voita
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • valkopippuria

Laita vesi kattilaan ja kuumenna. Leikkaa voi kuutioiksi ja vatkaa pienissä erissä kuuman veden joukkoon. Pidä kattila koko ajan lämpimänä, mutta älä päästä kiehumaan. Lisää ruohosipuli ja tilli joukkoon ja mausta kevyesti vasta rouhitulla valkopippurilla.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2728861
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net