Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Juuresmuusi   • Lanttu-appelsiiniraaste   • Uunipunajuuret   • Haudutettu purjo   • Ruohosipuli-tillivoi   • Pottuvoi   • Täytetyt tomaatit   • Aurinkokuivatut tomaatit   • Nami, nami porkkanaa   • Sitruunamarinoitua fenkolia   • Porkkanapyree   • Munakoisoa irakilaiseen tapaan   • Latva-artisokan keittäminen  

Pottuvoi




  • 1 jg keitettyjä perunoita (jauhoista lajiketta)
  • 2-4 rkl voita

Soseuta perunat survimella, lumiperunaraudalla tai sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon suola ja voi. Muotoile soseesta pallukoita kahden lusikan avulla tai käytä apuna pyöreää muottia.

Pottuvoin voi maustaa,
- yrttiöljyllä
- hienonnetulla ruohosipulilla
- hienonnetulla tillillä
- hienonnetulla rucolalla
- erilaisilla kuullotetuilla sipuleilla
- kuullotetuilla sienillä ja sipuleilla
- kaltatulla tomaatilla
- ryöpätyllä pinaatilla
- kuutioiduilla aurinkokuitatuilla tomaateilla
- oliiviöljyllä ja hienonnetuilla oliiveilla
- dijon-sinapilla





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475166
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net