Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Juuresmuusi   • Lanttu-appelsiiniraaste   • Uunipunajuuret   • Haudutettu purjo   • Ruohosipuli-tillivoi   • Pottuvoi   • Täytetyt tomaatit   • Aurinkokuivatut tomaatit   • Nami, nami porkkanaa   • Sitruunamarinoitua fenkolia   • Porkkanapyree   • Munakoisoa irakilaiseen tapaan   • Latva-artisokan keittäminen  

Täytetyt tomaatit





  • 1 sipuli
  • 3 - 5 dl sieniä (kantarelleja, haperoita, tatteja)
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 100 g palvikinkkua
  • 1 rkl voita
  • 4 rkl maustettua tuorejuustoa
  • 1 rkl silputtua tuoretta timjamia
  • 1 dl parmesan juustoraastetta
  • suolaa, mustapippuria

1. Leikkaa tomaattien pohjasta viipale ja koverra tomaateista sisus. Hienonna sipuli, pilko sienet ja kuutioi palvikinkku noin sokeripalan kokoisiksi.
2. Kuullota sipulia, murskattua valkosipulia ja sieniä voissa viitisen minuuttia. Sekoita joukkoon kinkku ja tuorejuustoa sen verran, että saat sakeahkon mutta lusikoitavan seoksen. Lisää suolaa ja mustapippuria.
3. Jaa sieni-kinkkuseos tomaatteihin ja sirottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2728807
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net