Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Juuresmuusi   • Lanttu-appelsiiniraaste   • Uunipunajuuret   • Haudutettu purjo   • Ruohosipuli-tillivoi   • Pottuvoi   • Täytetyt tomaatit   • Aurinkokuivatut tomaatit   • Nami, nami porkkanaa   • Sitruunamarinoitua fenkolia   • Porkkanapyree   • Munakoisoa irakilaiseen tapaan   • Latva-artisokan keittäminen  

Nami, nami porkkanaa




  • 1 kg porkkanoita
  • 2 tölkkiä kikherneitä
  • yksikyntinen valkosipuli dl
    perunajauhoja
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • mausteiksi: paprikajauhetta, salviaa, merisuolaa, hunajaa

Raasta porkkanat, laita monitoimikoneeseen ainekset ja vaivaa kerman kera taikinaksi, maistele sopivaksi. Pursota massa lampaansuoleen ja tee sopivan kokoisia makkaroita. Hauduta kasvisliemessä mikä ei saa kiehua, muista muutama
reikä tikulla, jäähdytä ja sitten vain grillailemaan.

Wiljam Pyy
keittiömestari



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2728812
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net