Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Juuresmuusi   • Lanttu-appelsiiniraaste   • Uunipunajuuret   • Haudutettu purjo   • Ruohosipuli-tillivoi   • Pottuvoi   • Täytetyt tomaatit   • Aurinkokuivatut tomaatit   • Nami, nami porkkanaa   • Sitruunamarinoitua fenkolia   • Porkkanapyree   • Munakoisoa irakilaiseen tapaan   • Latva-artisokan keittäminen  

Sitruunamarinoitua fenkolia


(4 annosta)


  • 4 keskikokoista fenkolia
  • 1 l vettä
  • 4 sitruunan mehu
  • ½ dl merisuolaa


1. Voit valmistaa fenkolit jo pari päivää ennen tarjoamista. Leikkaa kova kanta ja ontot varret pois. Viipaloi fenkolit pituussuunnassa.
2. Pane fenkolisiivut kattilaan. Lisää vesi, sitruunan mehu ja suola. Keitä kunnes fenkolit ovat pehmeitä, noin 15 minuuttia. Jätä fenkolit liemeen jäähtymään ja siirrä jäähtyneinä jääkaappiin. Anna marinoitua vähintään 1 vuorokausi.
3. Lämmitä fenkolit liemessä ennen tarjoamista tai valuta ne hyvin ja paahda ravintola Postresin tapaan pannussa nopeasti molemmin puolin.

Ohje: Glorian ruoka & viini



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2165574
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net