Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Juuresmuusi   • Lanttu-appelsiiniraaste   • Uunipunajuuret   • Haudutettu purjo   • Ruohosipuli-tillivoi   • Pottuvoi   • Täytetyt tomaatit   • Aurinkokuivatut tomaatit   • Nami, nami porkkanaa   • Sitruunamarinoitua fenkolia   • Porkkanapyree   • Munakoisoa irakilaiseen tapaan   • Latva-artisokan keittäminen  

Porkkanapyree


(4 annosta)


  • 4 keskikokoista porkkanaa
  • 1/3 - ½ tl suolaa
  • 25 g huoneenlämpöistä voita


1. Pese, kuori ja leikkaa porkkanat kiekoiksi. Pane porkkanakiekot kattilaan. Lisää suola ja vettä sen verran, että porkkanat juuri ja juuri peittyvät.
2. Keitä porkkanat hiljalleen ilman kantta hiukan pehmeämmiksi kuin aldente, noin 7 minuuttia koon mukaan.
3. Valuta porkkanoista ylimääräinen neste ja kumoa monitoimikoneen kulhoon. Lisää voi. Soseuta pulsetoiminnolla eli sykäyksittäin nopeasti soseeksi, niin että soseeseen jää vähän sattumia.
Ohje: Glorian ruoka & viini



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2165576
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net