Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Munuaispata   • Sydän-kasvispata   • Jauhemaksapihvit   • Salvia-sitruunamaksa   • Liekitetyt munuaiset sinappi-kermakastikkeessa (Reinin liha)   • Keitetty kieli (Reinin liha)   • Maksapatee   • Veriohukaiset ja puolukkaa   • Keitetty naudankieli   • Unkarilainen munuaishöystö   • Sienestäjän maksapasteija   • Maksalevite   • Maksaa kartanon tapaan 

Munuaispata




  • noin 300 g munuaisia
  • 1 - 2 viipaletta savustettua siansivua
  • 1 sipuli
  • 1 pkt pakasteherneitä
  • valkopippuria, timjamia
  • ½ lihaliemikuutio

  1. Halkaise munuaiset ja laita kylmään veteen likoamaan. Puristele niitä välillä ja vaihda vesi ainakin kerran.
  2. Kuivaa munuaiset, poista rasvakalvot je leikkaa munuaiset ohuiksi viipaleiksi.
  3. Paista viipaleet pannulla yhdessä siansivupalojen kanssa.
  4. Lisää joukkoon sipuli suurehkoina lohkoina.
  5. Kaada ruskistuneet ainekset pataan ja lisää mausteet.
  6. Anna padan hautua kannen alla noin 15 - 20 minuuttia.
  7. Lisää kypsään pataan pakasteherneet ja annetaan ruuan vielä kiehahtaa.

Tarjotessa munuaispataa sen pinnalle voit lisätä hienonnettua persiljaa.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457306
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net